Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko z azs

Polecane posty

Gość gość

jakie masci stosujecie żeby zalagodzic objawy azs ui swojego dziecka? I przede wszystkim - jak je sklaniacie do tego, żeby codziennie dalo się posmarowac?

Gość gość
U mojego dziecka stosuję Atoperal Baby piankę do mycia i balsam. Efekty widać już następnego dnia, krosty są mniejsze i synek się nie drapie. Na początku też nie chciał aby go smarować, ale mówiłam że robimy masaż i skutkowało, teraz sam się upomina.

Gość gość
ja również lubię i stosuję Atoperal również dla siebie ;) z czystym sumieniem można te produkty polecać na azs.

Gość gość
Bardzo dobre efekty daje atoperal baby, sama stosuje go u swojego dziecka i jest coraz lepiej. Wiec polecam z czystym sumieniem.

Gość Migea
Ja włączyłam probiotyk Latopic, działanie od środka jest o wiele bardziej skuteczne bo działa na przyczynę powstawania problemu a nie tylko skutki. Probiotyk uszczelnia barierę jelitową, zmniejsza nasilenie azs na skórze, po 3 miesiącah kuracji zmiany skórne widocznie sie zmniejszyły, dziecko przestało sie wiecznie drapac, skończyły sie krwawe nadkażenia ranek. Pielęgnacje uzupełniam emolientami Latopic, które nawilżana, natłuszczają i regenerują naskórek ale to tylko działanie na skutki azs. Najważniejsze jest działanie na źródło problemu.

Gość gość
Moja córka ma 6 miesięcy i widzę chyba u niej pierwsze objawy azs, u mnie w rodzinie to dziedziczne. I wiem że bardzo ważne jest . W moim domu sprawdzają sie kosmetyki Atoperal Baby bo zawierają m.in.: mocznik, sepicalm, olej macadamia, olej lniany, polidokanol, kompleks ceramidów oraz inne składniki, które nawilżają skórę oraz łagodzą podrażnienia i świąd. Powiem wam że są tak delikatne iż razem z dzieckiem sama tego używam :-)

u nas świetnie sprawdza się dermaveel. Mój synek tak się drapał, że czasami nie mogłam go powstrzymać od tego, wtedy płakała, a ja kompletnie nie wiedziałam co robić,. Troche trwało zanim dało się go przekonac do smaroania, ale teraz nie mam z tym wiekszego problemu, bo sam widzi, ze lepiej sie czuje po smarowaniu.

Gość gość
Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!! Ale chamski spam srayperalu! :o ŻAŁOSNE!!!!

Gość KukułeczkaMała
Ja u mojego maluszka stosuje preparaty Atoperal Baby. Poleciła mi w sumie Pani w aptece :) Balsma szybko się wchłania, a mają nawet szampony do włosów. Włosy sa po nim mega miekkie.