Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt normalny mnie nie chce!

Polecane posty

Gość gość

Chcą mnie faceci, przy których się czuję, jakbym była ich mamuśką - albo sierotki albo tacy, co są bierni życiowo i trzeba planować, decydować za nich (a ja lubię planować i rozporządzać, więc może dlatego do mnie ciągną - tylko ja się nie zgadzam na takie układy). O, albo ewentualnie chcą ostrego seksu/f****ng friend (ale to już inni :D). BŁAGAM O NORMALNOŚĆ, ludzie! :D

Gość gość
Któraś z Was też ma takie szczęście? przyznać się! :D

Gość gość
nie?

Gość gość
Skoro lubisz planować to o co kaman? Poszukasz sobie extra takiego jak ty żeby potem o każdą pierdołę się z nim kłócić? Baby są faktycznie "inne"

Gość gość
Ja po prostu chcę partnerstwa, tak ciężko to zrozumieć? Nie chcę, żeby wszystko było na moich barkach.

Gość gość
A jak ktoś kompletnie nie wykazuje inicjatywy no to przepraszam bardzo. Baby faktycznie są inne, bo chcą partnerstwa :P

Gość Taki_jeden_964
Skoro piszesz to z takim szerokim uśmiechem widocznie podoba ci się to.

Gość gość
Aha.

Gość gość
To poszukaj nienormalnego ! :D

Gość gość
Nie muszę szukać. Sami się napataczają, w tym sęk :P

Gość gość
ja obecnie jestem sama , ale tez mam niestety takie z****** szzescie ze kleja sie do mnie sami nie ciekawi, nie interesujacy panowie nie wiem skad to sie bierze, jak to sie dzieje , tacy mnie kompetnie nie interesuja a mimo to tacy sie kolo mnie kreca :/ . a tez bym wolala mien normalnego , porzadnego faceta a nie jakas mende ...

Gość gość
Odstąpię jeszcze męża za darmo.

Gość gość
peszek

Gość Heniuś
"Ja po prostu chcę partnerstwa, tak ciężko to zrozumieć?" - zależy komu ciężko :) U baby taki tekst na 99% oznacza pseudo feministkę a takich żaden normalny faktycznie nie chce, czyli mamy tu pewną zgodność :) Najłatwiej i najszybciej takie baby spławiałem mówiąc im, że będą musiały się dorzucać do czynszu - bo ona jest "kobieta wyzwolona" i nikt jej nie będzie mówił co ma robić ale przecież nie aż tak bardzo wyzwolona, żeby też płacić na randkach :)

Gość gość
Heniuś, ty jesteś normalny? kto na początku znajomości mówi o mieszkaniu razem w ogóle? ja bym od takiego faceta wiała który by mi pierdzielil na 2 randce o takim czyms, pomyślałabym że jest desperatem