Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cos tam

co ja mam zrobic z włosami

Polecane posty

chodzi o to ze ja sie czuje brzydka tylko z twarzy i troche jeszcze nie dotosowanie do swojego wieku mam 17 wiec tak sobie pomyslałam ze moze włosy by duzo dały ale nie mam zielonego pojecia co ja mam z nimi zrobic sa da lini stanika i naturalnie brązaowe prosze o jakies fajne rady zdjecia

Gość gość
Tez szukam pomyslu na wlosy. Moj problem niesteyy wyglada troche inazej: czyli scielam je, bo myslalam, ze beda lepsze, beda sdie lepiej ukladac i w ogole. A tu lipa. Chcialabym miec dlugie, gesciejsze i w ogole. Cos innego w porownaniu do tego, co mam teraz!!! Pomocy.

Gość gość
Do sklepu z rzeczami do przedluzania i zageszczania wlosow marsz! Nie widze innej mozliwosci, bo bardzo przypominasz mnie sprzed paru lat. TopTrop, zebys nie szukala za duzo ;-)

jesteś w takim wieku, że to normalne, że sama nie wiesz jak chciałabyś wyglądać :) ja przed wizytą u fryzjera, tak myślę, że zamierzasz się wybrać szukam fajnych inspiracji na babskich stronach, czytam porady na forach, moją ostatnią fryzurę wypatrzyłam na https://www.facebook.com/pages/ShearShare/449922428494038?fref=ts, może tez odnajdziesz coś dla siebie ??

Szybki sposób na zmianę wizerunku i zarobek. Ja poszłam na wizytę do mojej fryzjerki, która zaproponowała mi sprzedaż moich włosów. Początkowo się zastanawiałam, ale przekonała mnie do tego pomysłu. Zarobiłam ponad 1500 zł i cieszę się nową fryzurą! Warto. Jeśli chcecie więcej się dowiedzieć, poszukajcie Beauty for You. Pozdrawiam

Gość loleczk12
też polecam great lengths... :)

Szybki sposób na zmianę wizerunku i zarobek. Ja poszłam na wizytę do mojej fryzjerki, która zaproponowała mi sprzedaż moich włosów. Początkowo się zastanawiałam, ale przekonała mnie do tego pomysłu. Zarobiłam ponad 1500 zł i cieszę się nową fryzurą! Warto. Jeśli chcecie więcej się dowiedzieć, poszukajcie Beauty for You. Pozdrawiam

Gość gość
najlepiej to idź do fryzjera, możesz zrobić sobie delikatne refleksy, chyba że chcesz sprbować sama. Jeżeli tak to ja bym Ci polecała kupic tą piankętrena.pl/farby/177-wella-sp-men-gradual-tone-brown-pigment-brzowy-60-ml-4015600226077.html. Może nie koniecznie ten kolor skoro masz naturalnie brązowe, ale taki o 3 tony jaśniejszy.