Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parasolaola

Kobietki dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość parasolaola

Rano zrobiłam test ciążowy, pokazały się od razu dwie kreski, druga sporo jaśniejsza. Test pokazałam dla męża i zaczęliśmy cieszyć się , że się udało ( staramy się o drugie dziecko) Dwie minuty później spoglądam na test a druga kreska zninęła... Pierwszyraz spotkałam się z taką sytuacją. Oczywiście test powtórzę pojutrze, ale jestem w szoku. Miała któraś z Was taką sytuację? Jak to się skończyło?

Gość gość
ja miałam właśnie taką samą sytuacje. zrobiłam dwa testy, jeden negatywny drugi tak jak u ciebie, pytałam mojej ginekolog dlaczego tak, a ona powiedziała, że test powinno się odczytywać 5 minut po kropelce moczu, później niby jest nie ważny. następnego dnia zrobilam bete z krwi i ciąża :) jakoś już nie ufam testom

Gość Jedynaczka4
Badanie krwi jest decydujące.Testy nie zawsze sie sprawdzaja.

mi 1 test też taki wyszedł że druga kreska bladziutka, ale jakoś nie wierzyłam, czułam że jednak jestem w ciąży i powtórzyłam test po 2 tygodniach i wyszedł jak byk dwie kreski.

Gość parasolaola
Cykle mam zazwyczaj 28 dni ( dziś jest ten 28 dzień), ale podejrzewam, że ten będzie dłuższy ponieważ później wystąpiła owulacja ( w 18-19 dc, a przeważnie mam 13-14) Mam silne bóle owulacyjne, więc wiem kiedy mniej więcej jest owulacja ( do tego obserwuję śluz )