Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana płci? Co robić.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Otóż zacznę od tego, że jako dziecko urodziłam się chłopcem. W wieku 13 lat, zaczęłam brać hormony. Przeszłam wszelkie kuracje, zmieniłam nawet imię na żeńskie, w urzędzie. Wyglądam całkowicie jak kobieta, nie da się po mnie zauważyć tego, że kiedyś byłam mężczyzną. Jedną rzeczą której nie zrobiłam, jest operacja zmiany płci. Bardzo mnie to boli, ponieważ bardzo chciałabym to wreszcie zrobić. Mam wielką wyobraźnie i nie ufam za bardzo lekarzom. Wiem, że niektóre operacje kończą się tragedią i tego się właśnie obawiam. Wiem, że na tym forum zostanę obrażona od zboczeńców i innych przykrych rzeczy, ale jestem na to całkowicie gotowa. Powiedzcie mi, co mam robić? :( Mam się bać tej operacji :( Jeżeli możecie podnieście mnie na duchu :(

Gość gość
nic się nie bój, ale radzę Ci operacje za granicą. nie wiem, Niemcy, Holandia?

Gość gość
a gdzie chcesz robic tą operacje ? podobno najlepiej robią w Tajlandii

Gość gość
Wszyscy znajomi, polecają mi żebym zrobiła operację w Holandii, ale to też koszty wyjazdy i w ogóle.

Gość gość
Lepiej wydac wiecej i miec wieksza pewnosc powodzenia operacji, w Polsce wydaje mi sie ze lekarze nie mają doswiadczenia w takich zabiegach. Jest ta fundacja Grodzkiej Trans Fuzja, moze tam zadzwon albo napisz maila i niech ci doradzą co dalej robic, ja bym tak zrobiła

Gość gość
Niestety nie da się zmienić płci. Możesz tylko ciężko się okaleczyc