Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
asiulka9993

RODZICE CHŁOPAKA :)

Polecane posty

Hej wszystkim ! Chciałam sięgnąć trochę o rady i jestem ciekawa jakie będą komentarze w mojej sprawie. Jestem z facetem prawie rok , i dla mnie robi się już to wszystko dziwne i podejrzliwe.. nie znam kompletnie nikogo z jego rodziny a co dziwniejsze nie wiem gdzie mieszka . Tylko tyle ,że w mieście obok tak wiec ma do mnie około 40km i przeważnie w jego okolicach nie bywamy tylko w moich . Traktuje nasz związek bardzo poważnie i przez ten czas bycia razem zapraszam go wszędzie ze mną mam na mysli jakies uroczystosci rodzinne itd sami wiecie jak jest, moja cała rodzina juz go zna . Natomiast z jego strony ciągle cisza.. poruszałam z nim kilkakrotnie ten temat ale teraz az mi głupio ze tak chce niby poznać jego rodziców i az mi wstyd ze ciągle sie o to dopytuje jednak nie mi powinno byc wstyd .. a on ma zawsze jakies wymówki . ostatni grill rodzinny u niego odbył się u niego podobno na spontanie więc nie miałam do niego pretensji i powiedział ze za 2tygodnie bedzie kolejna okazja ucieszyłam sie z tego powodu jednak za jakis czas powiedział ze zostało jednak odmówione imieniny dziadka.. ale jednak sie odbyły i to beze mnie , kolejny raz beze mnie... nie wiem czy chłopak wstydzi się swojego domu czy rodziny . nie wiem co mam myslec w takiej kwestii jednak z rozmów przez telefon słysze ze ma świetny kontakt z rodzicami . gdy go ciągle o to pytam dlaczego jeszcze nikogo nie znam to mówi ze nie ma okazji . czy musi taka okazja sie nadarzyć ? ja go zaprosiłam bez okazji po prostu na kawe i ciacho :) piszcie co myslicie i jak powinnam go podejsc :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować