Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto kocha pewna jestem

Polecane posty

Wolę, żebyś zapoznała mnie z odpowiedziami :D

Kolo który był analnie gwałcony przez swoją babkę w dzieciństwie odreagowuje, wylewając pomyje na kafetarianki , kandydujesz do nagrody ducha kałfee :classic_cool:

Gość gość
A można wylewac z niebieskiego? To zaraz stworze projekt na miarę Gii:D:D:D Albo nie bo ona jakaś niedoruhcana:p

Gość Le troll
Myślę że niebieski NIK przekracza twoje zdolności umysłowe :-D

Gość gość
Ten typek ze słabymi tekstami to niby gwiazda tutejszych trolli? Cały dzień spina się na celne riposty i w kółko co wpis to porażka. Jak on mógł kogokolwiek zhejtować? chyba tylko nowego tekstami o dzieciach. Le Troll hahahahaha.

I taki miszczu yentelektu jak ty , łapie się na te teksty, co więcej robi się agresywny udowadniając jak bardzo go bolą :classic_cool:

Takiego cielaka to bym 3 razy kupił i 5 razy sprzedał zanim by się w ogóle zorientował o co chodzi :)

Gość gość
Nie widziałeś mnie agresywnego mistrzu:) A ty to jesteś okrutny troll trzęsący tym forum czy rycerzyk broniący damy tekstami o jedzeniu kału?

Gość gość
Waruj? Czyżby nasz Koke???

Gość gość
Sam warujesz jak dobry pies pasterski czekając na odpowiedź. Chyba że zmieniasz nick, wtedy latasz po forum jak suczka z cieczką. No dajesz, może dla odmiany coś o rodzynach?

Gość gość
Kolo , tzytzki.... Koke to ty? :-P

Gość gość
Koke gdzie Ola? Nie wyszło? Fakt lubisz mężatki :-D

Gość gość
Niech zgadnę. Jesteś zaawansowanym pracownikiem korporacji, w głębi duszy dumnym ze swojej pozycji, którą osiągnąłeś determinacją i ciężką pracą. Twoim celem w życiu jest dostanie awansu na seniora, a w przerwach między klepaniem tabelek w Excelu, prowadzisz sekretne życie bezwzględnego trola na Kafe. Tekstami o kale i pedofilii jesteś w stanie zniszczyć każdego. To ty decydujesz o być albo nie być na tym forum, I jakich ludzi to forum potrzebuje :D

Gość gość
Za to Ciebie formalina, tak długo tu siedzisz, tylko nicki zmieniasz.

Zabawne ze jesteś w stanie odpowiadać tylko wtedy gdy wyjdę :) w trakcie natłok łez cisnących się do oczu nie pozwala? :classic_cool:

Z celnościa tej analizy przyjebałes jak łysy grzywką w parapet :) jedno się tylko zgadza. To ja decyduje kto tu pisze i oczym. Zapowiedziałem ci ze nie będzie stalkowania, no i patrz w temacie w którym miałeś czepiać się kafeterianki obskakujesz wpierdol od mnie. :D a im dalej las tym gorzej. Ty już jesteś poza kafe tylko jeszcze o tym nie wiesz miernoto.

Gość gość
gość wczoraj x pisał niezalogowany Nowy :P otóż drogi melancholijny płaczku z Bałut, w korpo nie klepiesz TYLKO tabelek w excelu, tym zajmują się sektory głównie raportowe, jest jeszcze mnóstwo działów we firmach, od IT do CC po przez BackOffice czy Administracje i HR :P 🖐️