Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam mordę jak debil

Polecane posty

Gość gość

Jak jakiś dzieciak, a jak się uśmiecham to wyglądam jak Joker.. tylko grubszy na mordzie. Jestem żałosna, nie dziwię się że ludzie nie mają respektu skoro wyglądam jak naiwny, poczciwy dzieciak . Nie cierpię swojego typu urody

Gość gość
Może i mam mordę jak idiotka, ale na pewno nie jestem jeszcze pochrzaniona do reszty, żeby się tu upubliczniać

Gość gość
Nienawidzę swojego typu urody i jak ktoś mi mówi że mam slodka buzię albo były mnie łapał za policzki (bo pućki), miałam ochotę ich zabić

Gość gość
Pokaż ryj może nie jest źle

Gość gość
ja mam cienkie wlosy, blada karnacje, male, zapadniete oczy,kurze lapki od smiechu, duzy, dlugi szeroki garbaty nos (jak swtierdzil laryngolog: nosek po wypadku, tak?;) - no nie, taki od urodzenia...:( , niesymetryczna twarz, przebarwienia na buzi, brzydka brode... ... ehh, ide zrobie sobie pyszna kawke i na dlugi spacer ide... dobrej niedzieli:)

Gość gość
Umiecie myślec? Nienawidzę swojego TYPU URODY, łapiecie? Więc jakbym wrzuciła tu fotę, to prawdopodobnie części bym się spodobała a części nie bo nie chodzi o to, że jestem typowo brzydka

Gość gość
Nie wiem co miałoby mi pomóc usłyszenie paru komplementów od obcych osób, w realu je słyszę i to nie ma znaczenia BO NIE LUBIĘ takich typów urody jaki ja mam i koniec!!! Chcę bardziej surowo wyglądać.

japy niezmienisz. MAsz dwa wyjścia z których gorąco rekomenduje ci to pierwsze. Zaakceptujesz siebie i z czasem poczujesz sie lepiej we własnej skórze alebo do końca żyycia będziesz skompleć że masz paskudną morde. Wybór zalezy od ciebie., Pamiętaj że to co dajesz sobie dają ci inni, jak niepodoba ci sie własna twarz to inni będą ci to potwierdzać tym że im też niebędzie się ona podobać :) Life is brutal, but beautifull in same time

Gość gość
Jakoś nikt tego nie potwierdza, nigdy nikt mi nie powiedział, że jestem brzydka czy w podobny sposób skrytykował. Nigdy jej nie zaakceptuję w pełni bo próbowałam wiele razy, ostatnio dostałam zdjęcia z pewnego wydarzenia i kompletnie się załamałam. Ja nie chcę wyglądać jak poczciwa dziewczyneczka, ja chcę wyglądać jak dorosła kobieta, mam 23 lata a nie 15...

Gość gość
brune... dobrze ci powiedzial. albo.. albo. jak cimega zalezy to idz na operacje sie postarzyc ;) a potem ok 40bedziesz sie odmaldzac.... bozszee...

Gość gość
respekt nie zalezy od twarzy. ale od tego co reprezentujesz jako czlowiek, wiedzy umeijetnosci. chyba ze jestes modelka, a jesli nia jestes, to znaczy ze sie podobasz.. nie marudz..., idz sie poopalac

Gość gość
Są dziewczyny o słodkim typie urody, ale nie wyglądają tak jak ja. A ja wyglądam po prostu jak lekko usposledzona bo nie mam klasycznej urody. Jak się uśmiecham to klękajcie narody.

Gość gość
To powiedz to osobom w banku, które z miejsca traktują mnie pobłażliwie, bo nie wyglądam jak poważna osoba. Etc etc. Najlepsze, że lubię elegancki styl, ale wyglądam w nim po prostu jak dzieciak idący na zakończenie roku..

Gość gość
Albo osobom, które mi nie wierzę, że jestem pełnoletnia...! Makijaż i ubiór mi nie pomagają, po prostu. gdzie mam się iść poopalać? żartujesz, deszcze leje :P

Gość gość
trudno

Gość gość
nie przejmuj sie

Gość gość
musisz ją zaakceptować

U Ciebie deszcz leje: P Dla pocieszenia: mam podobnie. Mam 33 lata, wyglądam nie wiem na ile, zależy kogo pytam :P Mam raczej azjatycki typ urody. Do tego duży, garbaty nos, małe czoło. Respektu nie wzbudzam również.

Gość gość
Ja mam długi nos, ale całą twarz szeroką, wielką. Przytyłam ostatnio 2 kg (ale nadal mam niską wagę) i jestem załamana, bo wygląda, jakby wszystko mi w gębę poszło. Z drugiej strony nie chcę się odchudzać (moja waga to teraz 56/167) bo nie chcę być płaska..

I można sobie gdybać dlaczego tak jest, że inne dookoła wyglądają na modelki, a niektóre są ich przeciwieństwem. Tylko tego i tak nie zmienimy, zostaje zaakceptować. A z drugiej strony ludzie mają gorzej, są przykuci do wózków, łóżek. Wtedy i wygląd ma drugorzędne znaczenie.

Gość gość
Ale ja nie jestem uznawana za brzydką, nie kumasz? ja po prostu nienawidzę swojego typu urody.

Gość gość
no to sobie zmień

No właśnie: zmień sobie Nie kumasz? Nie da się zmienić. Możesz makijażem zmieniać pewne elementy, jeśli stać - operacjami, ale nie zmienisz swojego typu urody.

Gość gość
właśnie!

Gość gość
11:11 Boże padłam :D dzięki za poprawę humoru :)