Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie mi jak odejść od męża

Polecane posty

Gość gość
Nie zaczynaj od kochanka bo będzie rozwód z twojej winy. Musisz zebrać dowody na to że maż jest jaki jest - dyktafon itp nagraj jak cię obraża. Jeżeli w sądzie będzie że jego wina to sąd może zasądzić ze mieszkanie zostaje dla ciebie itp. No i dostaniesz alimenty jak nie od ex-męża to od funduszu alimentacyjnego więc dasz radę.

Gość gość
A moze sama jestes wredna zlosliwa i klotliwa i biadolisz

Gość gość
To jest chore jak wy zyjecie ..tak codziennie cie wyzywa i zly chodzi ..?? nie macie normalnego zycia nie wiem obiad ,kolacja razem czy do rodzicow czy rodzenstwa jednych czy drugich odwiedzic hmmm nie masz kolezanek ??? Dziwnie ludzie zyjecie ...kazdy ma wokoł siebie ludzi rodzine ,przyjacio, a ty piszesz nie mam z kim o tym porozmawiac . Albo to wymysliłas bo nie chce mi sie wierzyc jak tak mozna wogole życ ,on przychodzi do domu wyzywa ciebie dzieci i siedzcie cicho w pokoju obok bo stary spi albo oglada telewizje ....patologia, az bije w oczy .No chyba ze ty wyolbrzymiasz i to czasami sie zdarza ...nie umiesz z znim porozmawiac wkoncu macie dzieci tak ??? szkoda tym maluchow