Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyszalałam się, szukam męża

Polecane posty

szukanie na siłę skutkuje nieszczęściem lub szybkim rozwodem, co nagle to po diable. Bez presji.

Gość gość
Pycha aż razi po oczach Zrozumiała jesteś ją bym Cię nie chciał boś felerna

Gość gość
17.45- to się uzupełniamy, bo ja nie chciałabym faceta, który smaruje posty na kobiecym forum internetowym ;)

Gość przerost tresci nad forma
że sporo osób wokół mnie się stabilizuje>>gdyby wokół ciebie było kilka lesbijek to zapewne rozglądałabyś się za kobietą. 27 lat na karku a taka durna, myślę że ciężko będzie znależć jakiegokolwiek poza tą czekajaca ciapą. ta ciapa potrzebuje faceta chyba :D zreszta jemu zapewne tez sie szybko znudzisz, na razie chce to co inni.w ramach wyjasnienia bo pewnie nie rozumiesz - to ze bez problemu wynajdujesz facetow na male bara bara to nie oznacza ze na stale tez bedzie JAKIKOLWIEK kandydat. wielu fanow motoryzacji zapewne chetnie rpzejachaloby sie jakims z f1 ale do codziennej jazdy nikt go nie wezmie. mysle ze z toba jest podobnie bo przez to co piszesz przebija dziecko ktore nigdy nie dorosnie i zawsze chce to co maja inne dzieci.za pare lat znajomi beda sie rozwodzic to ty tez bedzies zmusiala taka presja spoleczna jak teraz tylko w druga storone :D

Gość gość
Forum jest dla każdego 🖐️

Gość gość
to forum jest kobiece tylko z nazwy. kobiety są tu w mniejszości.

Gość gość
najwiecej jest babochłopow

Gość gość
ok, pomijając poboczne komentarze- czy ktoś mi wreszcie wypisze cechy mężczyzny, na które powinnam zwracać uwagę? z doświadczenia poproszę :) jaki facet jest dobry na męża?

taki który ci się podoba, z którym ci dobrze, który jest przyjacielem ... nie ma uniwersalnego ideału, dla każdego co innego

Gość mega gość nr 1000
Małżeństwo z rozsądku jest skazane na porażkę - to tylko kwestia czasu, kiedy nastąpi rozpad małżeństwa. Życie jest zbyt prozaiczne, szare, monotonne, aby wytrwać sakramentalne "aż do śmierci" z człowiekiem, którego się nie kocha. Wobec tego moja rada: cierpliwie czekaj na ten moment, kiedy znajdziesz się o właściwej porze we właściwym miejscu, kiedy serce, uczucie, serce ... powie "to TEN". Aczkolwiek zapewne zdajesz sobie sprawę, że z roku na rok będziesz miała coraz mniejszą szansę na takie zakochanie. Wiem po sobie ,im człowiek starszy, tym bardziej cyniczny, tym mniej miejsca na uczucie.

Gość gość
gość 2015.06.28 A ja myślę że chyba cie połowa miasta/wsi nie wiem gdzie mieszkasz już zna. Więc marne szanse by ktoś chciał z okolicy.Ludzie wiecej wiedza niz myślisz.Facet facetowi powie,daj sobie spokoj miało już ją pół miasta,no chyba że na raz. 164/56 ładna,praca,mieszkanie etc to nic w porównaniu z mądrością.Poza tym tylko tobie wydaje a z gustami sie nie dyskutuje.

Gość GŁOS ROZSĄDKU ZE ŚMIECHU
Skorzystaj z porady specjalisty z Banku Spermy. Bo, zdaje się, stabilizacja dla Ciebie = dziecko (czytaj: mam zaplecze, czas pomyśleć o dziecku, facet by się przydał).

Gość gość
moja znajoma zarejestrowała się na portalu randkowym i tam szuka męża, może w ten sposób znajdziesz i ty? zobacz sobie ten http://kochaj.pl/. Weryfikują profile , zmniejsza to ryzyko oszustwa