Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy

Polecane posty

Gość gość

Witam, od pewnego czasu nadmiernie wypadaja mi włosy. Zauważyłam też, że kiedy przejadę paznokciem po skórze głowy, zostaje na nim biały nalot. Skóra głowy również bardzo swędzi. Czy to może być jakaś choroba skóry? Co powinnam zrobić i gdzie się udać? Z góry dziękuję za odpowiedz.

Gość gość
może do przychodni ale nie jestem pewien czy to tam przyjmują lekarze dermatolodzy. jest u mnie taki budynek w mieście i często tam przychodzą ludzie, którym coś dolega.

Szybki sposób na zmianę wizerunku i zarobek. Ja poszłam na wizytę do mojej fryzjerki, która zaproponowała mi sprzedaż moich włosów. Początkowo się zastanawiałam, ale przekonała mnie do tego pomysłu. Zarobiłam ponad 1500 zł i cieszę się nową fryzurą! Warto. Jeśli chcecie więcej się dowiedzieć, poszukajcie Beauty for You. Pozdrawiam

Gość gość
Na nadmierne wypadanie polecam szampon revitax dostępny w aptekach stymuluje on wzrost włosów oraz hamuje wypadanie.Mi pomógł też na swędzenie skóry głowy.Polecam też stosowanie olejków na włosy na początek polecam olejek kokosowy.Pozdrawiam.

Gość loleczka12
ja nie byłam przekonana do kosmetyków z http://greatlengths.pl/ ale jak sama sprawdziąłm to wiem że wart :) chce jeszcze przełużyć włosy ich metoda, efekty sa cudowne

Szybki sposób na zmianę wizerunku i zarobek. Ja poszłam na wizytę do mojej fryzjerki, która zaproponowała mi sprzedaż moich włosów. Początkowo się zastanawiałam, ale przekonała mnie do tego pomysłu. Zarobiłam ponad 1500 zł i cieszę się nową fryzurą! Warto. Jeśli chcecie więcej się dowiedzieć, poszukajcie Beauty for You. Pozdrawiam