Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zespół niespokojnych nóg

Polecane posty

Gość gość

Męczy mnie strasznie. Najchętniej bym sobie nogi przywiązała do czegoś. Znacie jakieś skuteczne sposoby? Pojawiło się około trzeciego miesiąca. Teraz jestem w końcówce piątego. Mam nadzieję, że może z końcem drugiego trymestru minie. :o

Gość gość
spokojnie miałam to samo, w trzecim trymestrze z dnia na dzień znikło. nie wrociło.

Gość gość
A ja urodziłam prawie 7 lat temu i nadal mnie to meczy :/ chyba nie ma lekarstwa

Gość gość
A jak to się objawia?????

Gość gość
Ja zauważyłam że po Vacu fitt i ogólnie przy większej aktywności fizycznej objawy ustępują. Tylko, że te Vacu przerwalam, bo pojawiły się pajaczki na nogach. Oczywiście, nie chodziłam też w ciąży.

Gość gość
Kurcze. To jest ciekawostka. Miałam coś takiego i też w ciąży! Ale w ostatnim trymestrze i pojawiało się zawsze wieczorem jak siedziałam na kanapie i byłam już zmęczona i senna. Nagle mnie coś w nogach jakby drażniło i ciągle nimi ruszałam co chwila pozycje zmieniałam. I tak co wieczór jak łapała mnie senność, nie wiem czemu. Dziwne to było zjawisko strasznie. Nigdy wcześniej nie miałam czegoś takiego. Po urodzeniu dziecka zniknęło

Gość gość
U mnie tez juz 9 miesiac i tez meczy. Wieczorem w łozku juz przed zasnieciem:/