Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strasznie bym chciała

Polecane posty

Gość gość

possać jakiemuś panu, chciałabym żeby trzymał mnie za włosy i walił mocno w gardło. Potem leżąc rozłożyć szeroko nogi i pozwolić by wbił się we mnie, drapać go przy tym po plecach i głęboko się całować. Potem wypiąć się przed nim i pozwolić zerżnąć sobie od/byt, aż z jaj prosto w moje wnętrze zostanie wpompowana sperma. Oczywiście tylko panu z dużym, prostym penisem, małe i średnie nie są podniecające.

Gość gość
użyłeś o jedno a za dużo. Piszę się chciał. Cwel nie cwel ale używaj formy męskiej :-)

Gość gość
jestem kobietą :)

ja mam inne marzenia... pukam do drzwi On otwiera gestem pokazuje mi bym weszła wchodzę On idzie za mną siada a ja kładę głowę na jego kolana milczymy nieprzerwanie On zaczyna bawić się moimi włosami, rozczesuje je palcami i dotyka mi głowy z tyłu od szyi, potem ja biorę sb Jego dłoń i całuję jej wewnętrzną stronę, po dłuższej chwili przestaję i wstaję by spojrzeć mu prosto w oczy, widzę w nich miłość jednak wiem że muszę wyjść powoli robię krok w tył, odwracam się do drzwi i łapię za klamkę, On łapie mnie za rękę i przyciąga do Sb i mocno tuli,przytulamy się z całych sił i biorę sb Jego twarz w dłonie i patrzę mu głęboko w oczy aby w nich wypatrzeć przyzwolenie na dalszy ruch... jednak On robi to pierwszy! Całuje mnie w usta w policzek,po całej twarzy, następnie ja się odwzajemniam, i wyznajemy sb miłość !!!

Gość gość
jesteś taką kobietą jak i ja :-) same cieple cwele na tym forum

Gość Monika28888
Ja mam ostrzejsze marzenia. Np. że jestem 12-latką i rodzice gdzieś wyjeżdżają, więc opiekuje sie mną jakiś wujaszek. Wieczorem każe mi się umyć i idzie ze mną. Myje mnie cała, a potem mówi że między nogami też trzeba dokłądnie umyć i kieruje tam strumień wody, wprost na łechtaczkę. Trzyma tak dobrych parę minut, aż doznaję pierwszego w życiu orgazmu. Potem pokazuje mi swojego penisa i każe go dotykać. Mówi że skoro było mi przyjemnie, to on też chce. Kładzie mnie na łóżku i powoli wciska penisa do mojej cip/ki, przerywa błonę, ja krzycze, ale on nie przestaje. Wali w moją małą cipkę aż w koncu się spuszcza. xxx Wiele mam takich zboczonych lub dominujących (ze strony faceta) fantazji.

Gość gość
nie dość że cwele to jeszcze pedofile