Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powinni tej babie co wyrzucila niemowlę przez okno

Polecane posty

Gość gość

Sprawdzić komputer może szukala wsparcia przez neta i trafila na kafeterię to i finał znamy

Gość gość
tragiczne i smieszne zarazem

Gość gość
jaka baba wyrzuciła nic nie wiem

Gość gość
Haha

Gość gość
okrutne prostaczki slow brakuje żeby skomentowac poziom tego tematu i to co wypocil bezmozg zakladający ten topic

Gość gość
Taka jedna ktora ' macierzynstwo przeroslo' postala przy oknie myslala 5 min i wywalila dziecka z 4 pietra

Gość gość
To nie jest śmieszne bo albo dziecko niechciane albo jak mówiła komuś tam nie radziła sobie z płaczem dziecka, powinno się też wesprzeć matki i nie ograniczać do jednej czy dwóch wizyt położnej. Na bachory nowo narodzone coraz więcej kasy chcą dać a mogliby wesprzeć matki po porodzie

Gość gość
A jak zaciazyla to nie wiedziala ze dziecko placze?? Nie mogla sobie stoperow do uszu wlozyc?? Ona juz wczesniej to dziecko podduszala

Gość gość
Nie oceniaj babo paskudna ochydna!!!Pozbawiony empatii zwierzaku, moherze zaklamany z serii tych co ryja drą ze przeciw aborcji a jak się urodzi chore to ostatnia co to pomoze a pierwsza co drze wstrętnego ryja ze matki chorych dzieci dostają miesięcnzie ochlapy od panstwa "wyplaty" rzygowiny rzędu 1200 zl albo i mniej (juz tu czytalam te wasze wpisy mohery jak opluwałyście te matki blogosławione co to aborcji nie dokonaly ale teraz mają chore dzieci ci erpią wszyscy i dzieci i one a takie jak wy macie to w d***e). Dziewczyna zrobila cos co ją już zabiło, nie tylko jej corkę ale i ją. Ona mimo ze oddycha już nie zyje, nie czuje, ona dogorywa wewnętrznie, cierpi tak ze zadna tego nie pojmie. To tragedia niewyobrazalna ,tragedia w ktorą zadna z waszych mord nie powinna się wtrącac i oceniac. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Nalezy wspolczuc i nawolywac o pomoc matkom ,wsparciu. Trochę pokory Wara wam i tyle, zajmijcie się swoimi dziecmi zeby same nie zrobily w przyszlosci tego co ta nieszczęsliwa kobieta swoijemu biednemu dziecku. Męzowi takze bardzo wspolczuję. Odbieram to jako straszliwą tragedię i dziecka i jej i męza i calej rodziny:((( Biedne dzieciątko

Gość gość
Stul ta jadaczke Jestem niewierzacai jestem za aborcja wlasnie zeby uniknac takich sytuacji jak dziecko w beczce czy dziecko za oknem lepiej sie szybko farmakologicznie pozbyc zaplodnionej kom jajowej niz mordowac niemowlaka , bo dziecko mialo juz 3 miesiace

Gość gość
stul jadaczkę- bez komentarza. Zeby dyskutowac z glupcem nalezałoby się znizyc się do jego poziomu więc nie wchodzę z tobą w żaden dialog tym bardziej że to niemożliwe. Nie wszystko jest czarne i białe są jeszcze odcienie, są problemy, ktore dla niektórych prostaczek są zwyczajnie nie do objęcia ich rozumkiem marnym. Jestem wierząca i Bog nie ocenia, dobry czlowiek (tu czytaj niekoniecznie katolik bo i ateista lub ktos wyznający inną wiarę może byc dobrym czlowiekiem). Nie oceniam, nie chcę , to tak trudna sprawa , tak smutna , że nigdy nie smialabym szczekac ze tę kobietę nalezaloby ukamieniowac... itp

Gość gość
I tak dostanie dozywocie . Nie pomoze wykrecanie sie depresja ani tlumaczenia ze dziecko plakalo bo noworodki i niemowlaki zazwyczaj placza , moja corka polowala dzien i noc

Gość gość
18:03 a co ty wiesz czy dozywocie dostanie. Smieszy mnie ferowanie wyrokami wszystko wiedzących bab siedzących tu. Nie znasz zadnych faktow, szczegolow oprocz tego co lakonicznie powiedziano w tv. To prokurator a potem sędzia postawią zarzut/wymierzą karę. Dozywocie to powinien dostac g****iciel/morderca bezwzględny a jak jest w Polsce zasranej? Po 10 latach siedzenia w pierdlu wraca koles- jak mial21 lat zadzgal nozem w bialy dzien w sklepiku swoja dziewczynę. Potem w 997 bral udzial w rekonstrukcji , mowil o sprawidliwosci i ze dorwie bydlaka, koles zabil z zimną krwią ,zaplanowal to. Wychodzi po 10 latach:) Wrca do miast rodzinnego a jakże karę przeciez odbył. Ta kobieta zrobila cos strasznego i karę juz poniosla,zapewniam was. Nie smiem porownywac jej do wasniewskiej dla ktorej nie mam litosci i innych podobnych kreatur. Tu byla głeboka deprosja, chęc skorzystania z pomocy, swiadomosc ze dzieje sie cos zlego, mowila o tym męzowi, byla u psychologa, wszystko za pozno. Mam teraz 1,5 m-czna corcię w domu-raz na nią moze krzyknęlam ,dziecko wychowywane bezstresowo. Jednak mam to szczescie ze dziecko bylo wlasciwie od urodzenia spokojne. Czasem klopotliwe ale to byly nieliczne chwile. Moja srednia corka darla sie i dzien i noc*****amietam jak mialam mysli zeby rzucic Nią o scianę, cos co mi sie nie miesci w glowie, jak ja moglam ,jak??!!Mialam w domu roczną corkę i nowonarodzonego noworodka.Nie spalam ,nie jadlam,niby czasem pomagali rodzice ale i tak nie dawalam rady- tak sądzilam. Corka jest cudowna i nie moge sobie wybaczyc tychmysli, jednak mialam tyle sily ze to znuoslam, zwalczylam. Nie chce oceniac, nie zrozumie tego nikt, kto nie mial dziecka drącego się noc i dzien, ktore ciagle jęczy a my nie mamy sily zyc. Kazda co to ma dziecko takie jak ja najmlodszą corcie nie skuma tragedii, będziepluc ,wyzywac,gadac. Wolę milczec i tak ta kobieta poniosla juz najstraszliwszą z moliwych kar-zabila wlasne dziecko

Gość gość
U nas w okolicy dziewczyna (21l) udusiła 5 miesieczne niemowle. Byla sama i nie radziła sobie z płaczem dziecka . Chciała je uciszyć i jak zorientowala sie ze dziecko nie zyje zadzwoniła po pogotowie i sama próbowała reanimować. Sad brał pod uwagę jej nieciekawa sytuacje (sama , brak kasy , od 13 r z. byla w domu dziecka ) . Dostała 12 lat . Żal mi takich kobiet :( bo mysle ze gdyby miały odpowiednia pomoc zadna nie zrobiła by dziecku krzywdy.

Gość gość
"gość dziś Nie dostanie dożywocia . Nie za takie cos . Jesli wyjdzie ze nie byla chora to max 15 lat

Gość gość
15 lat za morderstwo :o