Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caroline82

New Look w Warszawie szkolenie z makijażu permanentnego

Polecane posty

Gość Caroline82

Dziewczyny pomóżcie proszę w wyborze najlepszych szkoleń w stolicy z makijaży permanentnego. Szukam wszelkich info w necie od kilku dni i dużo dobrego naczytałam się o indywidualnych szkoleniach New Look. Faktycznie są takie dobre? Wystarczyły, aby swobodnie zacząć robić permanentny w swoich gabinetach? proszę o informacje jeśli macie jakieś doświadczenia z tą firmą. To jest dla mnie duży wydatek i muszę być na 100 % pewna, że faktycznie warto.

Gość Raczkowska
Byłam w styczniu tego roku na szkoleniu New Look w Wa-wie. Fakt, tanio nie jest - wyszło 4 tys, ale w sumie już mi się zwróciło. Intensywny program - 5 dni po 8 h i to face to face z instruktorką (bo zajęcia są indywidualne a nie w grupach), dzięki czemu jak czegoś nie zrozumiałam to prowadząca poświęcała mi tyle czasu ile potrzebuje, żebym załapała;) Duuuużo praktyki - już w pierwszym dniuć wiczysz na modelce. Wracając do Twojego pytania - tak, po tym szkoleniu byłam przygotowana do wprowadzenia makijażu permanentnego do mojego saloniku:) PS. Jest takie zapotrzebowanie wśród babeczek na trwały make up, że warto się tym zająć.