Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrót do Polski na stałe

Polecane posty

Gość gość

Witam,co myślicie o powrocie na stałe z UK. Czy oszczędności na dom auto ślub +coś w kieszeni wystarcza żeby żyć szczęśliwie w Ojczyźnie. Pytam poważnie bo decyzja zapadła na luty 2016

Gość gość
Zaraz niemotki z bólem zupki znów będą ujadać, ze to zły pomysł. Powiem ci, ze to będzie najlepsza decyzja w twoim życiu o ile nie wricisz do wioski z której wyjechalas. Jeśli wracasz do rozwiniętego regionu w PL np. Wielkopolska, Mazowsze, Małopolska czy Dolny Śląsk, to na pewno nie wrócisz z powrotem. Jeśli jednak wracasz na Lubelszczyznę bądź podkarpacie to się zastanów. Pozdro

Gość gość
powinno jeszcze starczyc kasy na wróżkę - ona prawdę ci powie:) chcesz namiary?

Gość gość
Myślę że region do którego chce się wrócić nie ma znaczenia,bo debil ze złotem nie da rade. Dobry budowlaniec że sprzętem za kilkanaście tys,myślę że biedny nie będzie. A kwota to około 400 tys zl

Gość doradca finansowy
nie ważne twoje zasoby tylko przypływ kasy z tych zasobów, jeżeli tylko wydajesz a nic nie zarabiasz to kasa kiedyś się skończy. Pomyśl jak zamienić kapitał w źródło dochodu, z inwestycji, z biznesu itp. Najważniejszy jest przypływ gotówko co miesiąc a nie to co ze sobą przywieziesz.

ja za dwa tygodnie wracam po prawie 10 latach z Rzymu. Mam dosyc zycia na emigracji, chce sie wreszcie poczuc u siebie i zalozyc rodzine. Ale stresa mam ;)