Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadmierna nienawisc do

Polecane posty

Gość gość

kota w ciazy.. Czy ktoras tak miala? przed ciaza bylo ok, lubilam jak sie tuli do mnie itd... , w czasie ciazy na tego kota patrzec nie moge. Denerwuje mnie nawet mialczenie... Najchetniej to bym go z***bala momentami.

Gość gość
To nic dziwnego, w tym stanie kobiety bardzo się zmieniają ale to mija i proszę nie rób kotu krzywdy bo jak już twoje zachowanie wróci do normy po porodzie to po prostu będziesz żałowała jeśli wyrządzisz mu krzywdę. Naprawdę teraz nie jesteś sobą i możesz mieć dziwne odczucia , których wcześniej nie było.

Gość gość
A js czuje odrazę do Twojego bębna i chętnie bym w niego z***bala młotem żeby p***a bękart zmiażdżony wypłynął

Gość gość
15:13 - nic mu nie zrobilam nigdy. mowie ze mnie irytuje. tak samo jak niektórych dzieci wkurzaja bo sa np. zmeczeni - a krzywdy mu nie zrobia... pisze tylko jakie mam odczucia, a nie ze mu to zrobie :)

Gość gość
ja tak nie mialam

Gość gość
widocznie ciąża wali ci na głowę ostatnio czytałam artykuł że ciąża sprzyja zaburzeniom psychicznym i ujawnieniu się schizofrenii

Gość gość
W 1 ciazy tak nie mialam, natomiast w drugiej mam tak od 3 mc (jestem w 6). Wszystko mnie drazni z tym kotem, nawet to ze przychodzi sie przytulic oO

Gość gość
zbadaj tarczycę

Gość gość
Ty nie zrównoważona jesteś. A jak potem płacz będzie cię irytowal ?