Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytulasińska

Panowie, czy lubicie publiczne przytulanie?

Polecane posty

Gość przytulasińska

Panowie, czy lubicie, kiedy Wasze kobiety publicznie się do Was przytulają? Mam taki problem, ponieważ po wielu miesiącach walki jestem bliska związku z pewnym facetem - to już praktycznie pewne, czekamy tylko na wzajemne oficjalne deklaracje. No i jak już będziemy razem, to ja bym go najchętniej zjadła na ulicy, poprzytulała, popieściła, pogłaskała itd... Aż się zaczęłam bać, że będzie się mnie wstydził. :o Co Wy na to?

Gość gość
a co w tym dziwnego? przytulanie nie wzbudza zgorszenia u innych,ja to milo odbieram seks na ulicy to przesada ale potrzymanie za ręke,wtulenie sie w ramię to nic dziwnego

Gość gość
Kup sobie misia.

Gość Taki_jeden_964
Nie wzbudza zgorszenia, ale po co się publicznie afiszować. Chyba że ktoś chce się pokazać. Ja nie lubię publicznie. :)

Gość gość
Od częstych słodkości może zemdlić. Mnie irytowałoby gdyby kobieta chciała iść ciągle przytulona. Raz czy dwa to miłe, ale non stop to niesamowicie irytuje.

Gość Taki_jeden_964
Od częstych słodkości może zemdlić. xxxx ehh :) to ja jestem inny. Przytulać się mogę po kilka godzin dziennie i to robię i ciągle mi mało. Ale jakoś publicznie to nie. :)

Gość ggoość
Mój obiekt westchnień mnie sam od siebie przytula publicznie, całuje, trzyma za rękę i maca też, z czym walczę. Więc niektórzy mężczyźni to lubią. Ale ja jak się z nim przytulam, to nie myślę, że chcę się pokazać, że kogoś mam, tylko właśnie skupiam się na nim. No jedynie, to pilnuję gdzie te ręce trzyma, bo jakoś mi głupio, jak na moim tyłku czy piersiach a idziemy ulicą objęci.

Gość przytulasińska
Właśnie był moment, że on raczej odsunął się ode mnie dla innej i teraz bardzo potrzebuję jego bliskości, przytulania, żeby czuć, że jest blisko. Rozumiem, że gdybym nagle zaczęła się cieszyć i głaskać go po twarzy np. w kolejce w markecie, to by już była przesada?

Gość ggoość
To już zależy tylko od niego. Zdarzyło mi się kiedyś przytulić lekko do ramienia kolegi jak staliśmy na peronie i czekaliśmy na mój pociąg i widziałam, że on był niezadowolony, gdzie przecież w takim miejscu ludzie się przytulają, a aktualny sam mnie tuli jak tylko podejdzie i teraz już nawet na ulicy, czy przechodząc przez centrum handlowe choć jest jeszcze żonaty a tam kupa różnych ludzi. Więc jeden zareaguje pozytywnie i też przytuli, a drugi później powie Ci, że jesteś porąbana. ;) Może go spytaj, czy mu to przeszkadza w takich miejscach i okolicznościach?

Gość przytulasińska
Raczej mu nie przeszkadza. Tylko wiecie, teraz mówi tak, ale może się okazać, że w praktyce wyjdzie odwrotnie, wolałam więc zorientować się w dużej liczbie opinii.

Gość ggoość
To chyba za mało osób się wypowiedziało jak na dużą liczbę opinii. :D

Gość gość
Nie mam nic przeciwko okazywaniu sobie uczuć publicznie, no chyba że bym się wstydził partnerki, to wtedy tak, ale wiadomo że nie związałbym się z kimś kogo się wstydzę :)

Gość przytulasińska
Przytulanie intymne? :( Ja nie mówię o macankach, tylko o takim przytulaniu, jakby też można np. z rodzicami. Strasznie go kocham. :)