Paulina08 0 Napisano Czerwiec 29, 2015 Jak zadziałała na was Atywia jeśli chodzi o trądzik? Bo właśnie w tym celu głównie chcę ją brać aby pozbyć się trądziku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 29, 2015 Co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2015 Ja biorę Atywie od roku i na początku źle się po niej czułam ale teraz już jest OK. Ja problemów z trądzikiem nie miałam ale trochę skóra mi się po niej poprawiła,więc myślę, że cos w tym jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina08 Napisano Czerwiec 30, 2015 Źle czyli co ci dolegalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milenka_1 Napisano Czerwiec 30, 2015 Na trądzik najlepszy dla mnie jest krem Qcera. Bardzo fajny, tani. Można dostać w aptece już od 20 zł. I działa! Przebarwienia znikają, trądzik też. Twarz miękka, matowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2015 Źle tzn. złe samopoczucie, rozdrażnienie, brak libido ale po kilku miesiącach przeszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2015 Kazdy ma inaczej ja troche przytylam humory po dwoch miesiacach skonczylam z tymi tabl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach