Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety nie chca dac rozwodu mezowi ktory ich nie kocha

Polecane posty

Gość gość

kobiety jak w temacie. dlaczego za wszelka cene chcecie zatrzymac faceta przy sobie, gdy ten chce odejsc, wybaczacie mu zdrady, uniemozliwiacie rozwod itp. odpowiedzcie szczerze- dla kasy, nadal go kochacie, ze wstydu ze odszedl do innej? czy nie czujecie sie zle wiedzac, ze on jest z wami z musu a nie z milosci i ze bedac z wami mysli o innej?

Gość gość
Mi akurat mąż nie chciał dać rozwodu, ale i tak go dostałam :-)

Gość gość
normalna kobieta odejdzie z honorem. protestuja te najgorszej kategori, ktore bez meza sa nikim, ktore sa na meza utrzymaniu i jest im tak wygodnie.

Gość gość
Co ty bredzisz zdesperowany tłumku? :D Dlaczego to żona ma odejść z własnego domu? To kochaś powinien iść do ciebie, jak cię tak strasznie kocha i szybko wnieść pozew rozwodowy. Skoro jeszcze tego nie zrobił to znaczy, że jesteś dla niego nikim i to on nie chce rozwodu, anie jego żona.

Gość gość
czemu krytukujesz gość z tematu który zadał mądre pytanie bo nie które żony to desperatki i nie mają godności a ja tam bym pozwoliła odejść tego kwiatu to pół światu ale niestety mój facet się mnie uczepił mimo że czasami chciałam sie z nim rozstać to jest bardzo mądre pytanie do głupich zon które nie mają godności mimo że mąż kocha inną !!! znam taką jedną i to mnie śmieszy !!!!

Gość gość
nie mają godności nie które żony wie że je nie kocha a zmusza go do bycia razem to nie jest normalnie nie tak robią kobiety o niskiej zawartości kobieta która zna swą wartość odejdzie i da sobie spokój taka prawda

Gość cattkiller
to tak jak z kotami :) szczają gdzie popadnie, j***e od nich ;) wkoncu trzeba otruć :) polecam mix wiskass + trutka na szczury :)

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. .Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
już się odezwała pierwsza bez honory żona bo ,która szantażuje męża samobójstwem i robi mu wyżyty żeby nie odrzedł od niej taka prawda wie że kocha innę ale i tak uparcie twierdzi że ją kocha !!!

Gość gość
przestań pierdolić farmazony zmuszasz go do miłości na siłę to z tobą jest coś nie tak mam nadzieje że popełni samobójstwo a tego bym chciała !!!! i że będzie miała spokój nie będzie się musiał męczyć a depresja może człowieka wykończyć jak nie ma miłości

Gość cukierkowa barbi
słuchaj nie ważne czy analfabetki ważne o co chodzi w temacie !!!!!!

Gość gość
TAROCISTAKA HA HA DOBRE LECZ SIĘ :D

Gość gość
rozumiesz wykończysz go zmuszaniem do miłość i tak będzie siedziała bo siedział krzywdzisz go dobrze wiesz debilko głupia !!!!!

Gość gość
przecież kościół zabrania rozwodów, jeśli wzieliście koscielny i nie rozumiecie dlaczego kobieta nie chce dać rozwodu to znaczy, że wzieliscie ten koscielny dla szopki i nie wiecie o co w nim chodzi

Gość gość
Bo mąż ma kase a zona nauczona z niej kozystac. Tera se wyobraz ,ze da mu rozwod i? Dupa zimna zostaje gola i niewesola:-P

Gość gość
czemu krytukujesz gość z tematu który zadał mądre pytanie bo nie które żony to desperatki i nie mają godności a ja tam bym pozwoliła odejść tego kwiatu to pół światu ale niestety mój facet się mnie uczepił mimo że czasami chciałam sie z nim rozstać to jest bardzo mądre pytanie do głupich zon które nie mają godności mimo że mąż kocha inną !!! znam taką jedną i to mnie śmieszy !!!! xxx Jesteś upośledzona umysłowo, ze nie rozumiesz co czytasz? Przecież napisałam wyraźnie, ze zona z własnego domu nie odejdzie, a jej mąż może sobie iść do kochanicy, skoro ją tak bardzo kocha. Nie chce iść? To znaczy, ze na kochankę sra. Załapałaś teraz? Te kochanki to wszystkie takie niekumate? :D

Gość gość
gość dziś rozumiesz wykończysz go zmuszaniem do miłość i tak będzie siedziała bo siedział krzywdzisz go dobrze wiesz debilko głupia !!!!! x x hanka debilko odwal się od żonatego, bo ten facet nie chce cię znać. to ty go zmuszasz szmato i szantażujesz, że jak cię nie wyrooocha to mu piekło z życia zrobisz. widocznie zdziro musisz dostać po ryju, bo inaczej nie załapiesz

Gość gość
Ewa333 poczytaj swoje posty przemądrzała analfabetko i tumanie który nie zna podstaw matematyki ale udaje że pozjadał wszystkie rozumy

Gość gość
przeczytajcie posty , widać ,że zlot psychicznych i upośledzonych.Składnia jak ze szkoły specjalnej

Gość gość
To nie Ewa..to podszyw Mateusz...oraz Katarzyna z Brennej.

Gość gość
czyli glownie chodzi o to, ze zona nie chce sie rozwodzic z powodow finansowych. bo jakos nikt nie napisal, ze z milosci. wszystko jasne.

Gość gość
Kobiety nie chcą rozwodu z kilku powodow,pieniadze,wstyd przed rodzina i znajomymi ze stana sie rozwodkami,czesto po zlosci gdy mąż znajdzie sobie inna po tym gdy z żoną się nie układa,wiedza ze sa beznadziejne i łatwo nie będzie znaleźć następnego durnia,który będzie pracował na zachcianki zoneczki i do pracy nie bedzie wyganial.

Gość gość
Znam taka jedna,wredna kobieta,podla i załamana.Meza od pocztku malzenstwa miala za nic,za smiecia,ktory ma tylko pracowac,oddawać pensje i sie nie odzywac.Zyli tak kilka lat,on stlamszony,poniewierany,wyzywany i zdradzany.Dwoje dzieci,zero pewnosci czy jego.Poznal inna,zakochal sie i postanowil odejsc,zona szalala.Nie obwiniala jego tylko kochanke,ze mu zrobila wode z mozgu,co nie bylo prawda bo wszyscy znajomi wiedzieli jak zona go traktuje i od lat powtarzali zeby rozwiodl sie z takim potworem.Nawet jego rodzina byla przeciwko jego zonie i powtarzali temu chlopakowi zeby zastanowil sie nad swoim zyciem zanim bedzie za pozno.Zona nie zgodzila sie na rozwod,takie sceny odgrywala w sadzie,ze film mozna nakrecic na tego podstawie.I pozew zostal odrzucony itd.Dwa lata sie szarpali.On sie wyprowadzil,dzieci odwiedza,daje zonie ladna sumke co miesiac,utrzymuje dom w ktorym mieszka z dziećmi i czeka az bedzie mogl znowu z pozwem wystartowac.A zona udaje przed wszystkimi ze jest wszystko w porzadku,powiedziala nawet do wspolnej znajomej,ze ona akceptuje kochanke meza,ale moglby spedzac po rowno czas z kochanka i zona,ze ona chciałby zeby jednak mieszkal z nia bo jej seksu brakuje itd. Szok,jakas nienormalna jest ta kobieta,w dodatku caly czas podkresla ze meza kocha i rozumie ze on potrzebuje drugiej kobiety.Debilka jakas a wszyscy wokol i tak wiedza że jej chodzi o wygodne zycie na naprawde wysokim poziomie,nigdy nie pracowala bo nie musiala,pochodzi z jakiejs wioski i wychodzila za maz bedac w zaawansowanej ciazy,ja nigdy za nia nie przepadalam,akceptowalam ja bo to sasiadka mojej przyjaciolki i one sie zakumplowaly wiec jakos ja tolerowalam ale wedlug mnie,zawsze zadzierala nosa właśnie z powodu tego ze jej maz jest majetnym mezczyzna i czula sie chyba przez to kims lepszym niz ja czy moja przyjaciolka.

Gość gość
Zwylka sucz łasa na kase a do tego dobrze stuknieta

Gość gość
Tak to wygląda jak się prostaczka i wieśniara dorwie do kasy i choćby facet ja jawnie zdradzal i jeszcze lał codziennie to nie rozwiedzie się bo pieniazk by straciła :-p

Gość gość
:D

Gość gość
a ty autorko jesteś szmatą, k***isz się z żonatym nie wp*****laj się nikomu w życie,zero zasad a ile masz lat wywłoko? gdzie masz męża ,ze polujesz na cudzego?

Gość gość
Jak żona może nie dać rozwodu? Przecież jak jedna strona się uprze, to sąd da rozwód, nawet jak druga strona mówi, że kocha itd. Jak są dzieci może być trochę trudniej, ale też się da. Autorko Twój kochanek tylko ci wkręca kity, że żona nie chce dać rozwodu, a tak naprawdę jest mu wygodnie tak jak jest i rozwodzić się nie ma zamiaru. Zresztą jak się ożeni z tobą, to ty będziesz tą złą żoną, nie pomyślałaś o tym? Wtedy ciebie będzie zdradzał hahahaha