Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtrarafbncdb

Infekcja Nawroty

Polecane posty

Gość gośćtrarafbncdb

Witam ;-). Pierwsza infekcje ponoć mieszana - posiewu nie było- miałam rok temu. W maju dostałam kolejna.. Potem miesiączka i zaraz po okresie dziwna wodnista wydzielina.. Kupilam invag, brałam przez tydzień. Skończyłam brac ten probiotyk w piątek.. Dolegliwości ustaly. Tzn swędzenie, śluz był biały, z lekkimi grudkami.. W weekend po seksie ból, świąd.. Jutro idę do lekarza. Jestem załamana, zas grzybica.. Za kazdym razem brałam macmirror 500. Kobietki jak się pozbyć tego dziadostwa raz na zawsze? Udało się którejś?

Gość Migea
Trop jest dobry, którym poszłas tylko za krótka ta kuracja. Pamiętaj, że bakterie chorobotwórcze namnażają sie szybko, zaś te dobroczynne bardzo powoli. Ja miałam podobnie i zaczełam stosowac probiotyki niemal na stałe, chyba z rok albo coś koło tego, zalezy od skali problemu. Zaczełam od pełnej, tygodniowej kuracji Lactovaginalem, na odbudowanie mikroflory pochwy. Potem probiotyk stosowałam tuż przed i zaraz po okresie, bo wtedy flora ulega osłabieniu, zwłaszcza po okresie lubi sie cos przyplątac, to własnie osłabioną flore atakuja patogeny.