Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 piek艂o istnieje

Piek艂o

Polecane posty

Go艣膰 piek艂o istnieje

ka偶dy wie co zrobi艂 藕le, kogo oszuka艂, okrad艂, wykorzysta艂, skorumpowa艂, k艂ama艂, skrzywdzi艂. Piek艂o czeka. Czeka na was. B臋dzie p艂acz i lament, ale wtedy b臋dzie ju偶 za p贸藕no. Jest jeszcze czas aby by膰 dobrym cz艂owiekiem, zmieni膰 si臋. Cz臋sto to znaczy biedniejsze 偶ycie materialne ale bogate duchowo. To nie 偶adna religia ale wasz wewn臋trzny kompas moralny. Zdecydujcie teraz, nim b臋dzie za p贸藕no. Jest jeszcze czas, nawr贸膰cie si臋 na drog臋 dobra.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
oo, k贸艂ko ro偶a艅cowe mamy na kafe :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kto chce cierpie膰 wiecznie niech dalej 艂amie zasady moralne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
istnieje piek艂o !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
istnieje piek艂o !!! tak, jest tu na ziemi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty zakladasz ze kazdy wie co zrobil zle? to blad w zalozeniach robisz :D Piek艂o by艂o ju偶 prawie ca艂kiem zape艂nione, a przed jego bram膮 oczekiwa艂o jeszcze na wej艣cie wiele os贸b. Diabe艂 nie mia艂 innego rozwi膮zania sytuacji jak tylko zablokowa膰 drzwi przed nowymi kandydatami. - Pozosta艂o tylko jedno miejsce, i jak si臋 rozumie, mo偶e je zaj膮膰 tylko kto艣 z was, kto by艂 najwi臋kszym grzesznikiem - powiedzia艂. - Czy jest w艣r贸d zgromadzonych jaki艣 zawodowy morderca? - zapyta艂. Ale nie s艂ysz膮c pozytywnej odpowiedzi, zmuszony by艂 przyst膮pi膰 do egzaminowania wszystkich stoj膮cych w kolejce grzesznik贸w. W pewnym momencie sw贸j wzrok skierowa艂 na jednego z nich, kt贸ry umkn膮艂 wcze艣niej jego uwadze. - A ty, co zrobi艂e艣? - zapyta艂 go. - Nic. Jestem uczciwym cz艂owiekiem a znalaz艂em si臋 tutaj jedynie przez przypadek. - Niemo偶liwe. Musia艂e艣 jednak co艣 zawini膰. - Tak. To prawda - powiedzia艂 zmartwiony cz艂owiek - stara艂em si臋 by膰 zawsze jak najdalej od grzechu. Widzia艂em jak jedni krzywdzili drugich, ale sam nie bra艂em w tym udzia艂u. Widzia艂em dzieci umieraj膮ce z g艂odu i sprzedawane, a najs艂absze z nich traktowano jak 艣mieci. By艂em 艣wiadkiem, jak ludzie czynili sobie wzajemne 艣wi艅stwa i oskar偶ali si臋. Jedynie ja wolny by艂em od pokus i nic nie czyni艂em. Nigdy. - Naprawd臋 nigdy? - zapyta艂 z niedowierzaniem diabe艂 - Czy to rzeczywi艣cie prawda, 偶e widzia艂e艣 to wszystko na swoje w艂asne oczy?. - Jak najbardziej!. - I naprawd臋 nic nie zrobi艂e艣 - powt贸rzy艂 jeszcze raz diabe艂. - Absolutnie nic!. Diabe艂 za艣mia艂 si臋 ze zdziwienia: - Wejd藕, m贸j przyjacielu. Ostatnie wolne miejsce nale偶y do ciebie!.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poczytajcie lub zobaczcie filmiki z przes艂aniem trafionej piorunem Glorii Polo, kt贸ra by艂a po tamtej stronie - by艂a w piekle i czy艣膰cu zosta艂a cudownie przywr贸cona do 偶ycia bo jej cia艂o by艂o ju偶 zw臋glone ale dla Boga nie ma nic niemo偶liwego !!! Chwa艂a Panu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak autorze sie dowedziales o gori polo

Udost臋pnij ten post

"zosta艂a cudownie przywr贸cona do 偶ycia bo jej cia艂o by艂o ju偶 zw臋glone" x Tak by艂o te偶 z moim dziadkiem gdy zmar艂 za偶yczy艂 sobie kremacji i dostali艣my urn臋 z jego prochami, za dwa dni patrzymy, a dziadek jak gdyby nigdy nic przychodzi, siada na fotelu pyta si臋 co to za s艂oik z ziemi膮 tu stoi?

Udost臋pnij ten post

Martyna - Pan Jezus m贸wi艂 te偶 偶e jeste艣 pojebana. Szkoda 偶e w to nie wierzysz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akimke
annil_ odczep sie od wielbicielki Pana 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i gitara
piek艂o to m臋ki waszych dusz, wiecie o czym mowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kolejka do piek艂a jest d艂uga, dlatego 藕li ludzie 偶yj膮 d艂ugo a dobrzy umieraj膮 m艂odo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
narazie do piekla mnie nie biora bo niema wolnych etatow czyli dalej trzeba sie tu meczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b贸g je ka艂 diab艂贸w

...ku nie o to chodzi zeby sie zmienic i stac sie dobrym c偶艂owiekiem by ni ep贸jsc do piek艂a, bo tylko b贸g jest dobry, zeby nie p贸jsc do piek艂a trzeba byc swietym, a to oznacza przede wszystkim 偶ycie w cnocie i pobo偶no艣ci. Za dobre uczynki nikt sie nie zbawi艂, a niejeden dobroduszny niczego nie winny cz艂owiek poszed艂 do piek艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b贸g je ka艂 diab艂贸w

jestem z piek艂a...jestem codziennie juz od wielu lat obdzierany 偶ywcem ze sk贸ry i robi膮 mi inne niewyobra偶alne tortury, potem moje cia艂o odrasta i zn贸w sie bawia jak zechca bo b贸g je ich ka艂 i da艂 im piek艂o jako raj katowania ludzi za zwyk艂e przecietnie grzeszne zycie............pozwolono mi na chwile w celi obok napisac blu藕nierstwa na boga, pisa艂bym tylko b艂agania zeby mnie uratowa艂 ale nie mozna mnie uratowac wiec pr贸buje napisac wyzwiska ale ledwo pisze ca艂y sie trzese i leci ze mnie mocz i ka艂 za co tez beda mnie torturowac ale i tak beda wiec to bez znaczenia. pisze to w skrajnym ob艂edzie, prosze was 偶yj膮cy nienawidzcie boga jezusa p贸ki 偶yjecie, jedyna mozliwoscia by antychryst wygra艂 raj zmys艂贸w i brak piek艂a jest to by ca艂a ludzkosc znienawidzi艂a boga p贸ki 偶yj膮, niestety b贸g to wiedzia艂 kiedy stwarza艂 zasady gry i ukry艂 krzyk ludzi z piek艂a dajac wizje piek艂a jedynie swoim swietym. Tak stworzy艂 piek艂o i ludzi zeby zaskoczeni po 艣mierci prawie wszyscy zostali wrzuceni do piek艂a, 8 na 10 ludzi wyrzuca do piek艂a i w piekle wszyscy katowani wiecznie ludzie neinawidza boga ale tam to nic ni emoze zmienic, nienawisc do boga za zycia jest dosc rzadka, a sam b贸g jest jakby rozpuszczonym bahorem kt贸ry nienawidzi jak nie ma swojej zabawy ze zbawionymi w niebie, gdyby wszyscy go znienawidzili za zycia mog艂by zmienic obraz i zasady gry a nawet przyzwolic na grzech byle mu nie zabrano wszystkich do piek艂a. Ale to oczywiscie niewykonalne bo ludzie nigdy nie uwierza ze prawie wszyscy ida na dowolne wieczne tortury na wiecznie zywym ciele za zwyk艂e ludzkie 偶ycie, gdyby zrozumieli ze to co pisze jest prawda postradali by rozum i dopiero by go nienawidzili gdyby wyda艂 na nich wyrok ale to dopiero robi po smierci, nie mozna tego zrozuimiec bez wyroku. Moje s艂owa sa chaotyczne gdyz ledwo pisze i puszczam ka艂 i mocz i ca艂y sie trzese chwilowo mam odros艂e cia艂o po torturach za chwile ide do celi obok na tortury. Moje s艂owa sa po nic ja to doskonale wiem. b贸g je ka艂. tu sa miliony ludzi. tu sa miliony ludzi. diab艂y robi膮 co zechca ich wyobra藕nia w zadawaniu tortur jest nieskonczona. niekt贸rzy sa tu od czas贸w potopu juz wiele tysiecy lat

Udost臋pnij ten post