Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, myjcie się

Polecane posty

Gość gość

Byłem w sklepie, masakra stałem za taką w kolejce i myślałem, że się porzygam :[ ale kilo tapety na gębie miała

Gość gość
masz rację. Najgorsze że to wali z między nóg

Gość gość
Używajcie więcej mydła niż szminek !!

faceci zacznijcie od siebie ... wiecie co to sperma, ale woda nie zawsze :)

Gość gość
haha tylko czekalem aż jakaś idiotka zachowa się jak przedszkolak na zasadzie „jesteś głupi - sam jesteś głupi” temat jest o śmierdzących kobietach bo takie są. Faceci też ale to nie o nich temat. Więc jak nie możesz się pogodzić z tym że niektóre z was śmierdzą i się nie myją to nie pisz wcale.

Gość gość
Nie mam sobie nic do zarzucenia w temacie. Z całą pewnością myjesz się rzadziej ode mnie :P

dzieki komplemenciarzu :D kobiety... zacznijcie sie nareszcie myc!!! widzicie na co narazacie mezczyzn.. jeden z drugim nie dosc ze sie poswieca i robi zakupy.. to jeszcze jest narazony na wachanie waszych smrodow.. obrzyga sie taki i co?? biedna zona/partnerka bedzie miala wiecej pracy czyszczac jego garderobe. to niedopuszczalne!!!! nie przysparzajcie dodatkowych obowiazkow innym kobietom!!!

Gość gość
O... Jest i Frida... No któż inny miałby tutaj wyjechać z prostackim hejtem... Oj Frida, im starsza tym bardziej... A właśnie, miłości się dzisiaj?!

Gość gość
Myłaś *

Gość gość
ona się nie myje. Serek z między warg na chlebek i małe wietrzenie raz w tyg.

Gość gość
i po co było wąchać obca babę koło d...?

nie.. nie myje sie. lubie patrzec jak stojacy obok mnie obcy facet, najpierw zaczyna sie dusic.. a potem wymiotuje. pelna ekstaza. tak.. niewatpliwie z kazdym dniem jestem starsza o jeden dzien. sadze, ze ciebie dotyczy to samo.

Gość gość
przekaze komu trzeba

Gość gość
Wez ty koles spiepszaj banany pastować.Kobiety teraz z***biscie dbaja o siebie.Beznadziejny temat,a moze to ty śmierdzisz smrodzie zapuszczony.

No tak częste mycie skraca życie....ja sie nie spotkałem ze śmierdzącą kobietą,nooo chyba,że na dworcu,ale czy to kobieta była nie wiem

Gość gość
ja sie myje raz dziennie,codziennie przed snem i uważam że wystarczy,zęby rano i wieczorem ,włosy co drugi dzień. gdy mam okres to 2 x dziennie i jak jest taki upał to tez czesciej ale to dla ochłody.

ale o do wam ludzie chodzi człowiek coś napisze to zaraz wpada cubulandia jak chui nawet nie jest kierowane do niej te zdanie ale ona oczywiście już urażona qrwa co za baba Pastowac to ty możesz sobie ryj , nie zaszkodzi

Gość Oklahoma
U mnie w firmie kobieca toaleta jest najbardziej zasyfiona. Idźcie do toalety w centrach, zuzyte podpaski, papier leżący na ziemi i smród. Więc przestańcie się bronić i uznajcie że się często to zdarza.