Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

A wiec mam problem gdyż kochałam sie z chłopakiem po raz pierwszy dwa tygodnie temu równe 14 dni stosunek był w dzien miesiączki która dostałam 3 dni pozniej on miał gumkę i rozniez nie kończył we mnie . Jestem osoba strachliwa wiec zrobiłam dzis test i ku mojemu zdziwieniu pokazał on normalnie nad c czerwona linie natomiast nad t biała linie po 10 minutach zaczęły sie pojawiać kontury a po 30 taka chyba Kreska czerwona sama nie wiem ale wtedy to juz chyba nie ważny ale chodzi o ta biała Linie co to moze oznaczać ?

Gość gość
Pomóżcie prosze

Gość gość
ciąża, gratuluję!

Gość gość
Czy ty czytałaś instrukcje obsługi testu ciążowego ?

Gość gość
Tak czytałam

Gość gość
Uwazam, ze sa bardzo male szanse na to, abys byla w ciazy, raczej nawet znikome, jesli mieliscie prezerwatywe i nie skonczyl w Tobie. A testu po 10 minutach sie nie odczytuje, jesli bys byla ww ciazy, to test pokazlaby od razu nawet i blada kreske wiec tamten test jest niewazny. Jesli cie to uspokoi to zrob druugi test ale ja jestem pewna ze nie jestes w ciazy.

Gość gość
Wiem rozumiem i nie chodzi nawet o to co było po 10 minutach ale o ta biała zwykła kreskę robiłam juz raz test i nie miałam takiej przestraszyłam sie teraz i zaraz wsiadam w busa i jadę bo nowy bo chyba zwariuje

Gość gość
Test mogl byc wadliwy, choc i tak uwazam, ze nie jestes w ciazy, nie bierz pod uwage tego co sie pokazalo po 10 minutach ale drugi test bylby najlepszym wysjciem, nie dlatego ze mam watpliwosci, bo w ciazy nie jestes na pewno, tylko dlatego abys sie uspokoila

Gość gość
Jejku ja tez mam taka nadzieje bo nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji mam 19 lat i nie planuje w tym wieku zostać mam a tez stralaam sie zabezpieczyć jak najlepiej .

Gość gość
Nie martw sie, nie jestes w ciazy, to musialby byc chyba niemal cud zeby przy prezerwatywie i nie skonczonym w tobie stosunku zajsc w ciaze

Gość gość
No tak ale ja tez nie jestem w stu procentach pewna czy nie było dziurki na gumce ale napewno nie kończył a ja miałam dni nie płodne skoro dostałam okres 3 dni potem . Ale i tak sa watpliwości ;( i jeszcze myslalm ze zrobię ten test i sie uspokoję a tutaj takie rozczarowanie czytałam tez ze jak była ta biała kreska to niektóre dziewczyny okazały sie mamami a niektóre nie wiec prawdopodobieństwo 50/50 ;(

Gość gość
Jeśli się zabezpieczaliście i miałaś dni niepłodne to nie ma możliwości zapłodnienia. Jeśli dla was to i tak za mało, stosujcie dodatkowe zabezpieczenie. Może to być np zel plemnikobójczy contragel