Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

beka w przychodni

Polecane posty

Gość gość

Do mojego pediatry zawsze ustawia się mega kolejka, nieraz w sezonie grypowym przyjmuje ponad 100 pacjentów dziennie, biega miedzy dziećmi zdrowymi i chorymi. Mimo zapisow na godziny normalka to dwie godziny czekania, każdy czeka na swoją kolej, nieraz ciężarne czy jakieś cięższe przypadki wchodzą bez kolejki. No i dziś raptem 5 osób a tu przyszła pani w ciązy z kilkulatka i chyba z mamusią, mamusia wyglądała jak typowa lampucera która nie może się pogodzić z upływem lat, długie czarne zniszczone wlosy, spalona w solarium, obwieszona złotem i ubrana jak 18, a musiała być juz dobrze po 50, ta w ciązy i kilkulatka na pierwszy rzut oka normalne, dopiero jak ta w ciązy zaczęła pyszczyc że co tu tyle ludzi że przecież na godziny zapisy, każdy się bal odezwać w ogole :D poleciała do rejestracji i przyleciała z powrotem że się powinno wg godzin wchodzić tlumaczymy im, że zwyczajowo mimo zapisów czeka się w kolejce, tak jest od lat i powinna się dostosować, zresztą one i tak miały na najpozniejsza godzinę ze wszystkich czekających, ale już jest 11, a one mają na 10.50 i gowno je obchodziło że wszyscy mają zapis wcześniej niż one. Kobita jedna się tam najwięcej udzielała to ladna wiazanke uslyszala, takie chamki dwie że oczy przecieralam ze zdumienia jak im nie wstyd tak pyszczyc. A wystarczyło żeby ta w ciązy poprosila doktora o wejscie bez kolejki a na 100% by nie musiała czekać, zresztą gdyby to grzecznie załatwiła to bysmy ja pewnie przepuscily, ja na pewno w każdym razie. A taka wyszczekana chciała być że jej nie wyszło i się zawinely. Zgadnijcie jakie było ostatnie zdanie mamusi?:D Vanessa idziemy :D Ktoś skomentował, vanessa i wszystko jasne :D

Gość gość
eka to moze byc tylko z Ciebie raz, ze obgadujesz i wyraznie czujesz sie lepiej od tych Pan , ktore spotkalas. Swiadczy to tylko o Tobie, nie o nich dwa, ze kobieta w ciazy miala zwyczajnie racje. Tak samo mnie w*****a umawianie na konkretna godzine , a pozniej czekanie na swoja kolej 2 godziny trzy, zes rownie glupia jak te , ktore obgadujesz. One sie napyszczyly i poszly a TY , tam siedzialas cicho Przylecialas na kefeterie sobie popyszczyc :) typowe