Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdumiony reakcją

Afera w rodzinie nie z powodu konkretnego czyny tylko zaledwie propozycji

Polecane posty

Gość zdumiony reakcją

Siostra żony pogniewała się na nas bo zaproponowałem trójkącik. Poczęstowała nas epitetami. Mnie - zboczeńcem, a żona dostała kazirodczą lesbijkę. Ja nie wiem, czy wszystkie kobiety są takie nerwowe, że nawet zapytać grzecznie nie można?

Gość gość
Dziwna jakaś, to przecież absolutnie normalne i uprawiane nagminnie przecież

Gość gość
Twoja żona nie była przeciwna?

Gość IIIsss
To pewnie żona wymyśliła!!!

Gość zdumiony reakcją
Nie. Żona także niezbyt się kwapiła żeby z własną siostrą. Na szczęście to ja rządzę w naszym związku. Zrobi co każę. Wcześniej też kręciła nosem gdy robiliśmy pierwszy trójkącik a już szczególnie gdy chciałem kręcić scenkę lesbijską gdzie tylko ona i ta druga koleżanka ale w końcu lizała tamtej ci/pę że aż miło. Nie rozumiem tylko jej pyskatej sioreczki. Cnotka j****a. Nie, to nie. Wystarczyło grzecznie odpowiedzieć a nie od razu drzeć japę.

Nie każdy ma pogląd na sex jak ty weź to pod uwagę bo to ze ty reagujesz spokojnie to nie znaczy ze ona zachowa się tak samo kiedy usłyszy ze jej własną siostra i mąż chcą z nią walnąć trójkąt co dla mnie jest osobiście k***a chore. miała prawa tak zareagować bo nie każdy proponuje rodzinne trójkąty wiec nie obrażaj jej bo na moje miała rację a gdybym byl jej facetem to słabo cie widzę :D

Gość zdumiony reakcja
Ona nie ma faceta. Nie rozumiem co zlego widzisz w trojkacie gdzie jest facet i dwie kobiety. Co tu chorego???

Gość gość
Moim zdaniem to nie propozycja wzbudziła oburzenie, tylko kto ją wystosował. Pewnie jesteś brzydki jak dwunasta w nocy i obrzydza ją myśl, że możesz o czymś takim z nią fantazjować.

Gość gość
na dzvvki moge a tak to juz nie?

Gość gość
Autorze, Ty jesteś chorym idiotą.

Gość gość
Autor tematu = dno. Czy ty widzisz co piszesz...wdl Ciebie to normalne z siostra z siorka... Lol idz sie lecz poj....ie!! Moze Ty z bratem jesli masz się dymaj jak to takie normalne... Niektórzy jednak rodza sie idio...tami

Gość zdumiony reakcja
Nic nie rozumiecie. Ja to robie nie tyle ze wzgledu na sam trojkacik co po prostu lubie ujarzmiac swoja kobiete. Wiem ze jej sie to tez niezbyt podoba ale wlasnie dlatego chce ja zmusic. Przed pierwszym trojkatem tez gadala ze ni, ze nie jest lesbijka, ze to nie dla niej, itp. Byc moze rzeczywiscie to nie dla niej ale na pewno dla mnie. Wiec wylizala grzecznie tamtej ci/pe tak jak jej kazalem a ja sobie to sfilmowalem. Chcialem tez sfilmowac sobie jak zabawiaja sie siostrzyczki ale nie udalo sie. Przynajmniej nie tym razem. Chodzi mi tez po glowie lesbijski scating. To piesn przyszlosci ale na wszystko przyjdzie pora.

Gość gość
psychol jestes i tyle.ciebie by tak cwelu ujarzmic sie przydalo.ciagnal bys pale jakiegos gita.

Gość gość
OMG!! zmuszasz do tego jeszcze własna żonę powinna Cię zostawić odrazu .. Jesteś idiota totalnym jak Cię robili ktoś chyba zapalił światło... Totalny psychol lepiej strzel se w łeb bo tlk powietrze marnujesz

Gość gość
OMG!! zmuszasz do tego jeszcze własna żonę powinna Cię zostawić odrazu .. Jesteś idiota totalnym jak Cię robili ktoś chyba zapalił światło... Totalny psychol lepiej strzel se w łeb bo tlk powietrze marnujesz

Gość gość
P********ilo Cie?????????? to musi byc podszyw, bo takich zboczonych debili chyba nie ma?????

Gość gość
Haha prowo waligruchy i tyle !

Gość gość
Prowokacja debile!