Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was jedzie do tunezji turcji egiptu

Polecane posty

Gość gość
Zdecydowanie odradzam wycieczki w te rejony. Ja osobiście dołożyłam trochę pieniędzy i w tym roku wybrała bardziej egzotyczną destynację. Zakupiłam wycieczkę tutaj http://tajlandiawycieczki.pl ponieważ słyszałam wiele pozytywnych opinii o tym serwisie.

Gość gość
Uwazam ze obecnie jezdzenie do krajow arabskich to jak gra w rosyjska ruletke. Byłam w tunezji ale to bylo 15 lat temu. Teraz na wakacje wybieram europe, ma duzo pieknych miejsc wartych zobaczenia.

Gość gość
A ja w tym roku wypoczywam na polskim morzem i tak sobie chwalę-mało turystów,ciepło,miło,przepyszne jedzonko,piękna willa z basenem i pięknym ogrodem,cóż trzeba więcej....

Gość gość
Ja już wcześniej zwiedziłam te trzy kraje, nie powalają na kolana. Brud, syf, wieczne nachalne, chamskie wyciąganie pieniędzy od turystów. I jeszcze ci wysmarowani lovelasi w koszulkach z błyszczącym napisem "CHANEL". Żenada. Nie cierpię tych arabskich twarzy. Dla mnie mogą zamknąć przestrzeń pomiędzy Europą a nimi. Nasz Bałtyk jest cudny. Pachnie morska bryza. A zagranicą, to tylko wyspy kanaryjskie i jak się sytuacja poprawi to wyspy greckie.

Gość gość
Hehe albo prowo albo polska podklasa leci na all inclusive z promocji za 1199pln. Potem fotki na nk . lans pod Biedronką albo ukradkowe leczenie chorób nabytych od śniadego kochanka (po to niektóre tam lecą ...). A te co zabierają potomstwo do Tunezji -w razie czego niech się ratują za swoje a nie wciągają w to MSZ.

Gość gość
A jak będzie kolejny zamach, a one cudem przeżyją to zrobią sobie słit focie z wieńcami na plaży. Ja tam wole być zastraszona (choc i tak do Tunezji sie nie wybierałam) niż zgrywać bohaterkę i oddać życie za... Właśnie, za co?

Gość gość
W Turcji byliśmy z mężem ale parę lat temu-bezpiecznie,hotele to takie enklawy dla turystów i wszelkie targowiska obok również,a jak "na własną rękę" zapuściliśmy się w "tubylcze" rejony to syf,kiła i mogiła,Turcy nastawieni na maksymalne dojenie turystów z kasy no i na wyrwanie "białego mięska" na seks-ale faktycznie były turystki które przyjeżdżały tylko po to,nie pojechałabym tam po raz drugi bo choć kraj piękny to bardzo męczące te nagabywania na kupno podróbki Rolexa i niewybredne zaczepki Turków gdy tylko zobaczyli niebieskooką blondynkę-nawet w towarzystwie męża zdarzało się to nagminnie