Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was jedzie do tunezji turcji egiptu

Polecane posty

Gość gość

moj siostrzeniec jedzie z tata do turcji. z ciekawosci zajrze na ceny wycieczek. ja to potępiam.masakra z tym islamem.

Gość gość
jadę z mężem i nastoletnia córką 20 lipca do tunezji, masakra racja ale teraz w tunezji będzie spokojnie ,tunezja jeszcze ze 3 mc pozyje ostatnim zamachem.

Gość gość
my myśleliśmy o Turcji ale boimy się trochę... za blisko islamistów. Teraz zaczynamy rozważać na poważnie Bułgarię. Tanio i bezpiecznie.

Gość gość
nic was te zamachy nie nauczyly? przeciez i wy mozecie byc miesem "armatnim". zycie wam niemile? nie ma juz gdzie jezdzic tylko tam?

Gość gość
weź pod uwagę że niektórzy kupili wycieczkę duzo wczesniej. A poza tym nie można dać sie zastraszyć, im o to chodzi, aby ludzie odwrócili sie od tych krajów.

Gość gość
Masz racje nie dawaj się zastraszyć i jedz tam, zrby Cie kolejny zamachowiec zastrzelił. Bohaterka normalnie :o

Gość gość
myśmy kupili w maju,proponowano nam zamianę na węgry lub grecje ale nie zdecydowalismy sie .

Gość gość
ludzie wiedząc co tam sie dzieje sa p*****lnieci ze tam jadą ...później płacz i nie wiadomo co jeszcze .... szukają problemów na własne życzenie . . Sory ale tak myślę...!

Gość gość
Dlaczego się nie zdecydowaliscie na zamianę? Kurcze ja jakbym kupila parę miesięcy wcześniej i mieliby mi nawet nie zwracać kosztów za rezygnację to i tak bym nie pojechała! Ludzie tu chodzi o zagrożenie dla Waszego życia, ja rozumiem urlop i w ogole, ale zycie jest chyba cenniejsze, nie pojmuje tego :o

A poza tym nie można dać sie zastraszyć, im o to chodzi, aby ludzie odwrócili sie od tych krajów. x nie wierzę, k***a:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
bo byliśmy już nad balatonem i na rodos a w tunezji jeszcze nie.

Gość gość
no i co w zwiazku z tym,ze kupili wycieczke duzo wczesniej. Zycie jest wiecej warte. A tak apropo to te ataki sa od dawna wiec tlumaczenia,ze ktos wykupil wycieczke wczesniej nie jest zadnym tlumaczeniem. Nie chce tutaj nikogo obrazic tylko dowiedziec sie czym sie kierujecie.

Gość gość
18:53 to musi być prowo, nie wierzę, ze sa az tacy idioci

Gość gość
bylam na prawie wszystkich greckich wyspach , na wyspach hiszpanskich na Maderze , na Sycylii , Sardynii i Korsyce ( Niemcy Dania i Finlandia tez zaliczone) , nie widze potrzeby wczasowania sie u islamistow , Europa z Polska wlacznie jest piekna

Gość gość
Bułgaria jest super...i bezpieczna

Gość gość
od kilku lat jeżdże na urlop do Tunezji...2 tyg temu wróciłam z Djerby, w przyszłym roku na pewno znowu pojadę, nie wyobrazam sobie inaczej

Gość gość
Do 19:21 nawet jak będzie kolejny zamach to tez pojedziesz bo nie wyobrazasz sobie inaczej?

Gość gość
W ogóle to jest w sieci filmik z Polakami wracajacymi z Tunezji. Widac jaka holota tam jeździ :o

Gość gość
nie wyobrazasz sobie inaczej bo w d***e bylas i gowno widzialas

Gość gość
byłam w Egipcie 2 tyg temu z małym dzieckiem - cisza i spokój. Bramki przed hotelem , policjant , akurat zaczęły się w egipcie wakacje więc było duzo muzułmanów i ich sprawdzali na bramkach hotelowych , europejczyka żadnego.

Gość gość
I właśnie dlatego nie żal mi żadnego z idiotów, którzy tam jeżdżą :) Kolejne zamachy w tych krajach (w kurortach turystycznych) to tylko kwestia czasu. Tyle, że nie będą się bawić w strzelankę, załadują konkretną bombkę tak, że ofiary będą liczyć w setkach, nie dziesiątkach. I dobrze, bo głupich nie sieją :)

Gość gość
20:30 popieram. Jeszcze dorośli - niech sobie robią co chcą, jak dla mnie nago do meczetu mogą wejść. Ale ktoś, kto tam świadomie zabiera na wakacje swoje dziecko jest nieodpowiedzialnym dnem bez grama inteligencji i jakiegokolwiek instynktu zachowawczego. W sumie to się zgadza z tym, kto jeździ w tamte strony

Gość gość
****instynktu samozachowawczego, przepraszam

Gość gość
glupota ludzka nie zna granic,po ostatnich zamachach w zyciu bym nie pojechala za granice na urlop,nie dosc ze msz przestrzega,w mediach trabia na okraglo o zamachach to ludzie dalej jada tam po smierc:O totalna glupota

Gość gość jjnb
My byliśmy w Turcji już w maju. Było fantastycznie to fakt ale teraz decydowałabym się chyba bardziej na Portugalię lub Hiszpanię. Do Tunezji na pewno po tym wszystkim nigdy nie pojadę.

Gość gość
Przeciez Turcja jest bezpieczna. Jedynie te dalekie rejony, graniczace z Syria moga byc niespokojne. Turcji nie ma na liscie MSZ jako kraju niebezpiecznego. Tunezja owszem ale nie Turcja :D

Gość gość
tu autorka tematu. ja bym dziecka z tatą nie puscila(są po rozwodzie, to odzielna od mamy wycieczka).i chyba bym wybrala sie do zakopca albo nad baltyk.smutne to ale nie ryzykujcie!

Gość gość
my jedziemy do Bułagrii