Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki są wygodne i leniwe

Polecane posty

Gość gość

...idą tylko na gotowe, najlepiej na faceta z kasą i pozycją, a jak mu się noga podwinie, albo za dużo czasu pracuje to ROZWÓD, je/bane kur/wy i materialistki

Gość gość
to stare jak świat a ty się obudziłeś dopiero????

Widocznie masz pecha, i źle trafiasz. Ja mam własną firmę, własny dom, wychowuje sama córkę, to znaczy, że każdego faceta z którym zacznę się spotykać mogę oskarżać o wygodnictwo i pójście na gotowe?

Gość gość
Ameryki nie odkryłeś. Tak jak jedna żonka zostawiła faceta, a on po 2mies wygrał miliony na loterii. Nagle miłość odżyła... :D

Gość gość
baby to kur/wy

Gość gość
a FACECI, TO NIEUDACZNICY

Gość Pyskata90
Złamasy z Was. Wszystkie kobiety najlepiej do jednego worka. A ja proszę nie mieszać mnie z d******** Dziękuję :)

Gość gość
Nie wiecie nic. Jakiego faceta nie spytasz to kazdy by chcial miec ladna,zadbana,inteligentna i seksowna kobiete. Wiec kazda kobieta chciala by miec bogatego i przystojnego meza. Poza tym w naszeh kulturze utarly sie pewne stereotypy. Jesli kobieta nie chce pracowac to siedzac w domu przybijane jest jest miano gospodyni. Ot domem sie zajmuje. Facet jak siedzi w domu? Sami wiecie ze kazdy powie zaraz oferma len czy nieudacznik. Kobietom mozna coraz wiecej i z tego korzystaja...zreszta jesli wy panie jestescie tak madre to wezcie sprawy w swpje rece i tak jak kolezanka wyzej. Same wychowajcie dziecko i zarobcie na dom. Nikt wam nie karze sie zenic.

Gość gość
Jestescie HIPOKRYTAMI. Wiadomo ze faceci chca zadbane ladne laski. A zeby one takie były i dobrze sie konserwowaly-wiadomo im starsza tym wiecej zabiegow itd to musza miec czas i pieniadze na dbanie o siebie. Czas tzn ze nie moga pracowac, a pieniadze no to facet musi zarobic na fryzjera, kosmetyczke i fajne ciuchy dla swojej kobiety i tyle w temacie.

Gość gość
Zenic to rzeczywiscie nie kaze,co najwyzej ktos zasugeruje o wyjsciu za maz :-) pewnie,ze korzystamy. Kobiety przez wiele lat nie mialy dostepu do edukacji, nawet do godnej opieki zdrowotnej bo w tskim osiemnastym wieku nawet nikomu sie nie snilo o ginekologu, a pierwszy model wibratora byl lekarstwem na"kobieca histerie" .Pierwsza studentke na polskiej uczelni,w meskim przebraniu ,wyslano "za kare" do zakonu by tam zalowala za swoj "grzech". Ale ciemnogrod panuje nadal bo nadal wystepuje nierownosc spoleczna,nizsze zarobki mimo podobnych kwalifikacji. Zapytal Cie ktos kiedys na rozmowie o prace czy :masz meza/dziecko/jestes w ciazy albo sugerowal Ci zebys jeszcze w ciaze nie zachodzil bo stracisz robote? Nie,nikt Ci tak nie powiedzial bo Jestes facetem. W wielu domach nadal obowiazki zrzuca sie na dziewczynki a chlopcy robia co chca...kobiety nadal stoja przed wyborem dziecko czy kariera a potem musza pogodzic wiele rol bo jeszcze ktos nazwie ja wygodna i leniwa. Dzisiaj musimy radzic sobie same,nie ogladajac sie na mezczyzn, p**dusi w rureczkach, za ktorych mamusie wszystko robia, piora majtusi i szykuja sloiczki z waloweczka a potem taka niemota nie jest w stanie zarobic na rodzine a wspieranie partnerki np. przy porodzie to wielka "trauma". Zal.pl.

Gość piana nie mózg
kobiety wymagają idealnego, perfekcyjnego życia bo za dużo TV oglądają

Gość gość
Jakim porodzie? Wspolczesny facet odchodzi przed porodem

Gość gość
gość 2016.01.27 to kobiet wina że zniszczyły raj, teraz macie cierpieć, boście chciwe i nakłaniacie do grzechu