Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy majonez zepsuje sie w pokojowej temperaturze?

Polecane posty

Gość gość

MAM PROBLEM ;) Kupilam ze 2 tygodnie temu majonez, ketchup, i sosy jakies. Sa napoczete,stoja w lodowce. mam tego duzo,troche szkoda wyrzucac.dzis wyjezdzam na zadupie i jak dojedziemy to pewnie bedzie pozny wieczor, wiec zakupy ewentualnie jutro/pojutrze.chcemy zrobic grilla po przyjezdzie. czy przez droge moga mi sie zepsuc te rzeczy? teraz jest normalna pogoda, nie wiem jak po poludniu i czy w ogóle mozna tak,skoro juz sa napoczete i staly jakis czas w zimnym?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A nie masz torby termoizolacyjnej? W aucie klima czy bez? Ja bym zaryzykowala

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Majonez otwarty szybko się psuje w cieple. Prędzej ketchup wytrzyma.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Za 1 dzien sie niezepsuje spokojna tfa rozczochrana:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie radzę, salmonella tylko na to czeka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Majonez bankowo się popsuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×