Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z wozkiem do marketu: jak to zorganizować?

Polecane posty

Gość gość

Podpowiedzcie jak zrobić zakupy mając jednocześnie wózek. Bierzecie koszyk do ręki, czy ładujecie zakupy do wózka?

Gość gość
ja robie tak biore duzy wozek sklepowy wkladam tam dziecko w foteliku samochodowym i laduje zakupy za dziecko a dziecko patrzy w oczy i sie smieje :) a jak nie ma duzych wozkow w sklepie to wozek jedna reka a w drugiej wozek sklepowy maly na kolkach, nie ten koszykowaty do reki :)

Gość gość
A ja biore torbe taka z materialu, pcham wozek z dzieckiem a zakupy wkladam do torby. No ale takie rozwiazanie nie sprawdzi sie przy duzych zakupach:p

Gość gość
A ja biorę syna 13 letniego i on prowadzi któryś z wózków.... Albo dziecko do wózka sklepowego i tam też zakupy) dziecko w foteliku) albo wózek jedną ręką a drugą drugi :-) akcją z synem najwygodniejsza :-)

Gość gość
Dobra ta akcja z synem :) musze gdzieś kupic 13 latka ;)

Gość gość
Zakupy w markecie to wygoda. Biorę wózek z dzieckiem i albo zakupy ładuję na wózek /jakieś drobne/ albo biorę koszyk do drugiej ręki. Duże zakupy raz w tyg robi mąż

Gość gość
biore wózek sklepowy specjalny dla małych dzieci gdzie maja deske zeby połozyc malucha, ale najczesciej to biore meza przewaznie razem robimy zakupy, ale w osiedlowych marketach zawsze mam problem i wtedy jedna reka prowadze wozek a druga trzymam koszyk, mam bardzo łatwy w prowadzeniu wozek i mam łatwiej

Gość gość
Szkoda, że jeszcze nikt nie pomyślał o siatkach do zawieszania na wózek, byłoby o niebo wygodniej. Owszem, można ładować do swojej, ale czułabym się jak złodziej tak robiąc. A jakby była dedykowana sklepowa, to wiadomo, ze można.

Gość gość
Ja zawsze albo do wózka albo do koszyka w wózku albo do siatki

Gość gość
Kup sobie taką siatkę ze sznurka jak kiedyś się nosiło jak będziesz wkładać zakupy wszystko będzie widać i nikt nic złego nie pomysły. Ja sobie taką siatkę kupiłam na dziale niemowlęcym w markecie one pasują na każdą roczne od wózka są uniwersalne