Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hehe następna dziewczyna która miała być moja ma innego

Polecane posty

Gość gość

znowu nie zawalczyłem o swoje a były sygnały że jest pole do popisu!!! A do wzięcia była najpiękniejsza panna w okolicy, jeszcze wczoraj sie spotkaliśmy i to wymowne jej spojrzenie "szkoda ze odpusciles........" Szkoda.

Gość gość
Ciapa

Gość gość
Znam to spojrzenie i to panna którą kocham jak cholera nadal..

Gość gość
a kochaj se, pokrako :D

Gość gość
Dlaczego nie zawalczyłeś, skoro miałeś "zielone światło" z jej strony? Co z Wami mężczyźni w dzisiejszych czasach?

Gość gość
Ona jest taka piękna, takich dziewcząt nie ma pełno. To wyjątkowa uroda, trudna do opisania, piekne aksamitne ciało o idealnych proporcjach, zdrowe lśniące włosy, no po prostu piękność taka że nie musi się malować. Do tego jest wykształcona, życie z taką kobietą to nieustanna presja, zawsze jakiś facet będzie do niej zarywał i tak dalej.... Ciągle musisz byc "w pogotowiu". Dlatego nie powalczyłem... Nie wiem czy dałbym rade zawsze i wszędzie być jej ideałem.

Gość gość
Do tego jest taka niemodna na dzisiejsze czasy, nie ma facebooka, nie imprezuje. Natomiast jest niezwykle kobieca, jak założy obcisłą sukienkę i szpilki to ja wymiękam, serce zaczyna mi bić 10x szybciej i dostaję paraliżu, nie potrafiłbym w takiej sytuacji do niej podejść i normalnie porozmawiać ten urok mnie paraliżuje.

Gość gość
Mieszkamy 2km od siebie więc do spotkań jeszcze dojdzie, a ten jej koleżka to chyba na krótko bo nie widzę aby była z nim szczęśliwa... Chociaż młodzieniec zadbany i nienajgorszy z wyglądu to jednak ja byłbym bardziej postawny obok niej :) Poczekamy zobaczymy :P