Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ciekawa takiego sexu

Mam pieniadze a mimo to chodzi mi po glowie taki pomysl zeby...

Polecane posty

...zrobic to z kims za pieniadze. Zawsze zastanawialam sie co czuje prostytutka. Tyle stosunkow dziennie/nocnie. Czy jej tez jest przyjemnie? Ma orgazmy? Czasem mysle zeby np. pojechac na trase gdzie tirowki tylko zdala od nich zeby mnie nie widzialy i nie pobily za konkurencje. Nie chce tego robic caly czas. Marzy mi sie jedna laska w prezerwatywie albo stosunek oczywiscie tez w gumce. kurcze chcialabym!

Gość Deluca
Zapłacę Ci za sex z moim mężem i ze mną co Ty na to? Wesoły trojkacik.

Gość gość
tez mam takie fantazje i straszna ciekawosc;P

Gość gość
Ludziom się z nudów w głowach pievdoli:)

Gość gość
To już lepiej zrób to ze sponsorem, bo na trasie to sami obleśni faceci, których nie stać na burdel :D

@ Deluca dziś Najpierw z gory odrzucilam Twoja popozycje bo sex z kobieta nigdy mnie interesowal. Nie jestem lesbijka i nigdy nie mialam nawet takich fantazji. Potem pomyslalam ze to nie prostytutka wybiera klienta tylko klient prostytutke. Malo tego, czesto prostytutki sa zmuszane do sexu przez swych alfonsow i musza robic rzeczy na ktore wcale nie maja ochoty. Nigdy nie myslalam ze kiedykolwiek dane mi bedzie zrobic to z druga kobieta ale skoro mi placisz to mozesz dowolnie dysponowac moim cialem. Zgadzam sie. Placisz a ja robie co chcesz. Zechcesz zebym Ci wylizala c**e? Wylize. Kazesz mi lizac d**e (widzialam na filmie) tez wylize. Wynajmujesz mnie na cala noc i przez te noc jestem Twoja. Moge nawet mowic do Ciebie moja pani a Ty do mnie niewolnico jesli sprawi Ci to przyjemnosc.

Gość gość
też miałam taką chęć, umówić się ze sponsorem, ale mam obawy związane z umawianiem się z facetem z internetu :o w dodatku w wiadomym celu...

Gość gość
Lizanie stóp też wchodzi w grę? Jestem kobietą.

Gość gość
Wylizałabyś mi stopy gdybym Ci zapłaciła? Strasznie mnie to kręci i chętnie będę do Ciebie mówiła niewolnico.