Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skuteczność tabletek antykoncepcyjnych Vibin Mini

Polecane posty

Gość gość

Witam. Lekarz przepisał mi tabletki antykoncepcyjne Vibin Mini, są to moje pierwsze tabletki biorę dziś czwarty dzień cały czas ta sama pora... powiedzcie mi czy te tabletki są skuteczne? Czy mogę z nimi stosować np globulki dopochwowe albo prezerwatywe?? Po prostu nie wiem czy nie przesadzam, mój facet powiedział, że po to je biorę by być bezpieczną, zaczęłam brać od pierwszego dnia miesiączki wszystko z zaleceniami

Gość gość
Nie musisz stosować żadnej dodatkowej antykoncepcji.

Gość gość
Hmmmm na pewno? Wiem ze tego po internecie jest mnóstwo ale coz..... taki jaki strach

Gość gość
Nie musisz, ale jak chcesz możesz przez pierwsze opakowanie sie zabezpieczać dodatkowo.

Gość gość
Nam odradził ginekolog jakich kolwiek tabletek(nam bo przy każdym zawsze badaniu nawet pochwy mam męża przy sobie i wspierał porody)bo są szkodliwe! Tylko kalendarzyk wyśmiewany i prezerwatywa nie jest szkodliwe dla zdrowia.Nas ta antykoncepcja nie zawiodła mamy planowane z miłości dwoje dzieci.A mamy Prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu przy zabiegu i badaniu.

Gość gość
Rozumiem rozumiem. ... po prezerwatywie bardzo piecze mnie w środku co do tabletek . ... nie wiem skąd mam to w psychice...od zawsze tłoczone mialam jak znajdziesz to cie wyrzucimy itd aktualnie się uczę mam 18 lat i nie wiem dlaczego strach jest okropny pomagają mi wasze odpowiedzi ze tabletki wystarcza ale czy nie połączyć tego chociażby znprzerywanym?

Gość malina97
Biore te tabletki 3 tyg i juz mam dosc ;/ po porodzie stosowalam plastry 3 miesiace ale strasznie na mnie dzialaly ,zmianilam na te tabletki i jest jeszcze gorzej ... jak tak dalej pojdzie to sie rozejde z narzeczonym przez te moje humorki :( sama mam siebie juz dosc :/