Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biokineza

Polecane posty

Gość gość

Właśnie mam pytanie. Nie wiem czy do dobrego działu to dodałam, ale ten chyba najbardziej pasuje do tego tematu. Chciałam prosić jakąś pasuje doświadczoną w biokinezie żeby mi powoli opisała jak to zrobić. Chodzi mi o to jak ustawić swój umysł jak po kolei robić żeby mieć natychmiastowy efekt. Biokineza nie jest dla mnie czymś nowym. Od pewnego czasu eksperymentuję. Wykorzystałam metodę, która polegała na puszczeniu sobie przez noc afirmacji nagranej na mp3. Udało mi się. Ale to trwało prawie miesiąc (no powiedzmy tak koło 3,5 tygodnia). Zmieniłam kolor moich włosów (z ciemnego brązu na czerń, tą najczarniejszą z odcieniem granatowym) i kolor oczu (z piwnych na czarne) Chciałabym jak robić biokinezę i mieć natychmiastowy efekt. Mam jeszcze inne rzeczy które chcę zmienić. Wiem że to trzeba się uczyć ale chciałabym żeby ktoś mi opisał od medytacji po wykonanie zmian ciała tutaj żebym osiągnęła natychmiastowy efekt. P.S. Proszę nie pisać mi odpowiedzi typy że to są bzdury i nierealne. Jeżeli ktoś w to nie wierzy to jego sprawa. Ja juz robiłam biokinezę, ale chcę zdobyć jeszcze większe doświadczenie. Tak żeby to osiągnąć od razu. Nie po np. miesiącu.

Gość gość
Ej prosze napisz mi co i jak sie tu ro i np. Jak zamykac oczy mocno czy leko i czy w lustrze mam widziec kolor ktory chce miec czy ja i oczy i kolor ktory chce miec i jaka afirmacje do niej uzywalas i jak dlugo w nocy nalezy to ronic?

Gość gość
Sorki, że dopiero teraz odpisuję, ale jakoś dawno nie wychodziłam na forum. Musisz nagrać afirmację i ją odtwarzać przez całą noc. W ten sposób wpływasz na twoje sny i zmieniasz w swoim ciele to co chcesz zmienić. Podam ci przykład afirmacji. Załóżmy masz brązowe oczy, ale chcesz mieć niebieskie (oczywiście szczeliłam). Nagrywasz: Teraz mam piękne niebieskie oczy. Wszystkie przekonania które mi w tym przeszkadzają teraz odchodzą z mojej podświadomości. Moja podświadomość szybko sprawia że moje oczy stają się niebieskie. Ile to trwa? Trudno określić, ale z reguły coś około miesiąca.