Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak duzo ubrań mają Wasi 9cio letni synowie

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Bardzo dużo... Bo brudzi i niszczy... Są to tanie wygodne ubrania kupowane głównie e decathlonie

Gość gość
Wystarczająco :) Szybko rosnie i nie kupuje zbyt duzo, bo nie warto. Do szkoy chodzi w mundurku, to odpada mi problem codziennego ubioru szkolnego :) A pranie robie 1 w tygodniu, pewnie ma po 3-4 pary róznych sztuk garderoby.

Gość gość
3- 4 pary różnych sztuk garderoby? jak to brzmi??

Gość gość
5 spodni do szkoły 2 spodnie wizytowe ( nie garnitur ) 8 koszul wizytowych ok 10 koszulek z krótkim rekawem ok 10 z długim ok 10 par skarpetek 5 podkoszulek 3 bluzy majtek ok 12

Gość gość
8 wizytowych to sporo - biorąc pod uwagę ze wizytowe ubiera się raz w m-cu? albo rzadziej

Gość gość
Mój syn zaklada wizytowe ok 3 razy w tygodniu poniewaz jestem świadkiem Jehowy a spotkania na Sali Królestwa mamy dwa razy w tygodniu plus służba .

mój syn ma dużo ubrań ok 20 koszulek z krótkim rękawem na lato, tyle samo z długim 3 koszule wizytowe ok 20 par spodenek i i z 10 par jeansów, 3 pary spodni dresowych 4 kurtki (wiosenno-letnie), plus jedna przeciwdeszczowa butów letnich ok 5 par mam jeszcze córkę młodszą i jeszcze więcej rzeczy ma niż brat sobie jak mam kupić to mi żal, ale dzieciom....to co innego ;)

Gość gość
.

Gość gość
.