Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak zdrowia , brak pokoju , problemy z dziewczyna depresja

Polecane posty

Gość gość

Hej mam 21 jeden lat mamy 2 pokoje i kuchnie dla 5 osób . Jeden ja mama brat drugi brat i żona tato nie żyje . druga połowa domu zajmuje wujek 3 pokoje 2 pokoje kuchnie on jest sam i pije łazienka wspolna on po sobie nie sprząta . Moja była dziewczyna zrzucila mnie bo nie chciałem jej wziąść do siebie ale się wstydziłem ... mielibyśmy siedzieć z mama i bratem w pokoju ? kochałem ja .. byliśmy z sobą 2 lata przez to trochę się oddaliśmy 8 miesięcy po rozstaniu dalej za nią tęsknilem siła mi się codziennie 2 powodem tego ze że mną zerwala była moja choroba od 4 .5 roku borykam się z bólem stawów na poczatu zaczęło się od bólu kolan teraz jest coraz gorzej miałem wile badań lekarze nic nie wykryli jeden wręcz powiedział mi ze klamie .Miałem zastrzyki z kwasem hialuronowym i 2 z kolagenem pomogły na troszkę ... później jeszcze się pogorszyły kolejne zastrzyki nic nie dały a jak dały to niezauważalne efekty . Jak juz nie mogę wytrzymać bólu biorę leki przeciw bolowe maść ... ale też nie mogę se pozwolić na stosowanie częste maści gdyż tubka kosztuje 20 zł nie stać mnie na leczenie nawet na to żeby nie bolało była dziewczyna wspomniała mi ze nie tańczył em z nią a jak już tańczył em to 30 minut ale mnie to tak bolało ze nie dawałem rady był okres gdy mogłem tańczyć wtedy z nią tańczył em na początku nie umiałem na uczyła mnie sprawiało mi to radość ... chciałbym jeszcze kiedyś moc tańczyć nie.nie wiem czy nadal ja kocham dziś mi się śniła często mi się śni . Kiedyś pracowałem po szkole i dawałem rade z nauką niestety stan zdrowia mi nie pozwala chciałbym dawać rade wykonywać jakąś pracę mam poddasze chciałem zrobić sobie tam pokój ocieplilem dach ale niestety nie mam jak pracować żeby zarobić ani na materiał żeby zrobić sobie tam pokój zrobiłbym sam ani na leki . Poznałem fajna dziewczyne spotykamy się codziennie od 1.5 miesiąca bywałem u niej ... często jej rodzina mnie polubiłam jej ojciec nie chcial żeby z jakim kol wiek chłopakiem się spotykała robił jej afery mnie polubił nawet zaproponował wyjazd rodzinny pojechałem do jej babci na urodziny . schody zaczynaja się tu zdrowa czytają ostatnio jak u niej byłem to ona powiedziała ze chce poznać moja mamę i kiedy ja zabiorę do siebie próbowałem się jakoś wykręcić a jej mama rzuciła żartem w stylu ze nie chce e jej przestawić mamie bo albo mam dziewczynę albo kilka albo że nie jest fajna ... jest ładna i wg .... fajnie było by tak u siebie obejrzec film z nią jak u niej oglądamy . jak z nią rozmawiam przez tel ma do mnie darmowe wychodzę na dwór albo siedzę w aucie ale po lecie przyjdzie zima a gadamy nieraz 6 godzin i nie będę mógł z nią rozmawiać w domu się tłuka garami telewizor zresztą przy wszystkich, nawet gdybym ja juz zaprosił to kwestia jest taka ze łazienka jest wspólna a wukej jak wraca pijany zazwyczaj oleje muszle i co jakby tak na trafiła ... chciałbym być tylko zdrowy niestety ona jest kolejną rzeczą z której w życiu będę musiał zrezygnować tak mi szkoda nawet nie wiem co zrobić by się odczepila będzie ciężkie żyć z myślą że ona mnie tak lubi a w sumie nawet coś więcej i ja też a musze coś zrobić by się odczepila

Gość gość
jak Cie kocha to nie zostawi Cie z powodu warunków w jakich mieszkasz! Bo przecież wszystko może sie zmienić wiem,że Ci głupio,że jako facet mieszkasz w takich warunkach ale jesteś przecież młody i do tego problemy ze zdrowiem...zalatw sobie chociaż rentę,skoro masz problemy z pracą przez chorobę. A co do dziewczyny to jesli sie odczepi gdy pozna prawdę o Twoim domu to trudno,niech idzie. Ale szkoda,żebyś ją na siłę spławiał ze wstydu a ona nawet nie będzie wiedziała o co tak naprawde chodziło. Ja jednak myślę,że jej ulży,gdy sie dowie,że to o biedę i rodzinę chodzilo a nie o to,że masz inną dziewczynę :P wbrew pozorom niewiele dziewczyn to materialistki,większość kieruje sie sercem