Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gazy

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam nietypowy temat, męczy mnie puszczanie gazów od jakiegoś roku. Rok temu jadłam naprawdę tłusto , słodko i niezdrowo,jednak zakończyłam to już.Więcej piję, ruszam się, jem zdrowo, nie jem zeby tyou mieso, nabial, staram sie warzyw jesc i blonnika, jednak problem tylko narasta. Mam 16 lat i jest coraz gorzej. Mimowoolnie puszczam bąki,czasami bardzo śmierdzące i nie pomagają mi żadne suplementy z apteki, zadne napary,nic. Nie wiem co mi jest , ponieważ nie jest to u mnie rodzinne, ja jem zdrowo jak najbardziej i mam taki problem, ani wyjśc do nikogo, ani nic. Moje zycie traci sens w tym momencie, błagam, pomozcie, mial ktos z was taki problem? naet nie wiem czy isc z tym do jks lekarza, a jak juz to do jakiego? Nie mam juz pomyslu jak sb ulzyc, wciaganie i powstrzymywanie doprowadza moj brzuch do tego, ze wygladam jak w 3 msc ciązy. Diety, cwiczenia, ani uwaga glodowki nawet kilkudniowe lub na samej wodzieniegazowanej tez nie dały zadnego rezeltatu, co mam robic? najgorsze, ze psychicznie juz nie mam sily...to trwa jakis rok...pomocy :(

Gość gość
Idz do gastrologa zamiast sie pytac internetu.