Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura277777777

Wywoływałam duchy i teraz nie mogę spać

Polecane posty

Gość laura277777777

Niby nic sie nie wywołało, ale obudziłam się przed 3.00- co jeszcze bardziej mnie wystraszyło, że to TA godzina i teraz od 3.00 nie śpie, masakra :O Dobrze,że mam dzień wolny i nie muszę wstawać rano. Nigdy wiecej wywoływania duchów bo moja psychika jest jednak na to za słaba :P

Gość gość
Jestem duchem i pozbawie cie cnoty jednym ruchem:-P

Gość Laura2777777
Już dawno straciłam cnotę więc się nie boje :P

Gość gość
Duchów nie ma. Istnieją tylko w twojej głowie.

Gość gość
A ja myslalem ze tylko cnotliwe panienki wierzą w duchy:-( ale naiwniak zemnie:-P

Gość gość
Toś się dowiedział.

Gość Laura2777777
Widocznie jeszcze mało wiesz o dziewicach i niedziewicach :P Ja się wkręciłam po tym wywoływaniu i oglądaniu kilku filmow o duchach . Ale już jasno sie robi wiec chyba zaraz pojde znowu spac :)

Gość gość
Niechodz spac ,pujdziemy sie nad jezioro opalać:-) . Cnotka juz niejestes to facetow sie chyba nieboisz. Naoliwie ci plecki stylu i z przodu ,poslizgamy sie:-P

Gość gość
Ja jestem ateistą 100%-owym,nie wierzę ważne duchy,demony a nic takiego.Kiedyś,dawno temu,postanowiliśmy wywołać ducha,ot taka zabawa młodzieńcza,najpierw były śmiechy i nabijanie się. Zgaszone światło,świeci się tylko świeczka,była zima,więc wszystkie okna pozamykane,pokój zamknięty nie ma mowy o przeciągu,w pewnym momencie płomień ze świeczki uniósł się do góry zrobił kilka obrotów po czy poleciał wyżej i się rozmył w powietrzu. Jak piszę o tym ciarki przechodzą mi po całym ciele,mimo, że było to 20 lat temu,nie mogę się wyzbyć pamięci o tym,być może to był przypadek,świeczka po prostu zgasła ale mimo wszystko było dziwne uczucie.

Gość gość
martyna 33 dziś ciebie kk opętał tępaku

Gość gość
Grzechem jest wywoływanie duchów. Moja koleżanka kiedyś też bawiła się w coś takiego i coś się jej ukazywało, dopóki się z tego nie wyspowiadała. Dziś z tą wiarą u ludzi bywa różnie, ale moja koleżanka też nie wierzyła, że spowiedź pomoże, a pomogła.

Gość gość
Martyna ma rację.Nie chcesz kłopotōw to tego nie rób.

Gość akimke
Wszyscy ludzie są juz dawno opętani

Gość gość
03:00 w nocy to godzina Szatana :) Ale tylko dla tych którzy tę godzinę Szatanowi poświęcają.

Gość martyna 33
Gość 10.24 Mnie KK nie opętał, bo ja wręcz nie lubię tego Kościoła. Ja jestem protestantką, czytam Biblię i z niej, to wszystko wiem.

Gość duszkuuuuuuuuu111
Ludzie nie zdają sobie sprawy, że niektórzy z nich posiadają autentyczne zdolności do komunikacji z niewidzialnymi bytami i w ten sposób mogą otworzyć drzwi, przez które ktoś może wejść. Tak się przeważnie składa, że wchodzi czyste zło. Potem jest tak źle, że żaden opis nie odda tego, co tacy ludzie razem ze swoimi najbliższymi przeżywają. W 2004 roku jeden z naszych znajomych opowiedział historię swojej nastoletniej córki, która na obozie wraz z grupą rówieśników postanowiła przywołać ducha. Była noc i wszyscy traktowali to jako dobrą zabawę. Przez pierwsze pół godziny nic się nie działo, ale potem nagle zaczęli wokół słyszeć szepty. Jeden z chłopców upadł na podłogę i dostał drgawek, co doprowadziło pozostałych obecnych do zupełnej paniki. Od tego dnia kontakt z tym chłopcem był utrudniony, a rok później powiesił się w swoim własnym domu. W ostateczności możesz zostać opętana przez lucyfera, więc nie baw się tym. Idź do spowiedzi i poświęć dom Wodą święconą

Gość gość
dokladnie