Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gruba na plaży....

Polecane posty

Gość gość

moim problemem jest brzuch,który został mi po dwóch ciążach...wyglądam jakbym była wiecznie w 5 m-cu ciąży :P na nogi,tyłek nie narzekam ale ten brzuch....no właśnie! nie mam większego problemu z pójściem na plażę,jednak zawsze wybierałam strój jednoczęściowy...jednak mój mąż uważa,że powinnam nosić strój dwuczęściowy i jeśli komuś się nie podoba to niech nie patrzy. Jak wy odbieracie grubsze kobiety na plaży? Bo wiadomo,że faceci chodzą w brzuchami piwnymi wywalonymi,kąpielówki spuszczone pod brzuchem jednak nikt nie zwraca większej uwagi na to...jednak gdy na plaży jest duża kobietka to niektórzy lubia po komentować :(

Gość gość
Dziewczyno najważniejsze że ty będziesz się dobrze czuła. Ludziom nie dogodzisz, zawsze znajdą coś do komentowania.

Gość gość
To zależy jak naprawdę wyglądasz ... Zwykły brzuszek dzisiaj nie wzbudza zainteresowania

Gość gość
Ja nie zwracam uwagi na innych na plaży i nie oceniam . Zawsze możesz ubrać pareo i zasłoni to brzuch jak się wstydzisz . Stroje dwuczęściowe też mogą być z bardziej zabudowanym dołem i zasłaniają brzuch . Najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła na plaży w stroju a nie krępowała .

Gość gość
nie podobaja mi sie grube osoby - i nie lubie ich widoku, dla mnie to przejaw braku kontroli nad wpalsnym zyciem i lenistwa. jak sie ogranicza jedzenie/uprawia sport to nie mozliwosci zeby nie schudnac. Natomaist nie tepie nikogo i wychodze z zalozenia ze to nie moja sprawa co inni robia ze swoim cialem. Jest ogoleni szczupla i kocham sport i nie ejstm nastolatka - jak kazdy czsaem przytyje ale od razu do zbijam, ciaza nie ma tu nic do rzeczy - kobiety sa szczuple nawet w ciazy - maja brzuch, wieksze piersi, zcsaem spuchna ale tow szystko

Gość gość
aha co do strojow plazowych jestem za tym zeby odslaniac tylko tyle ile jest estetycznie - otyly osoby w skapych kostiumach uwazam za tandetne;/ nie mieszkam w europie i tutaj jest wybor strojow - niektorzy kapia sie w ubraniu (nie mieszkam w kraju arabskim) , niektorze w t-shirtach - sa stroje tez zabudowane takie pianki , ochrona od slonca sama uzywam krotkich spodenek i stanika czasem koszulki

Gość gość
Ciąża to najgłupasz wymówka , jennifer lee jest po trzech , wagę wyjściową miała przed zaczeciem treningów osiemdziesiąt kilogramów. Każda tłusta baba jaką znam ma cudowną wymówkę, słowo klucz , ciąża

Gość gość
{"zcsaem spuchna ale tow szystko " no raczej nie wszystko, bo ja przed ciążą super fit 53 kg 170 cm, a przybrałam w ciąży 30 kg, celowo piszę przybrałam gdyż to nie tłuszcz a woda, bo się nie obżerałam za to puchłam w oczach, 13 kg mniej miałam zaraz po cc, a 17 dalej nie może zejść mimo że minęły 3 miesiące to dalej jestem opuchnięta, mam wielkie widoczne żyły etc

Gość gość
Takich kaszalotów jak ty powinni przepędzać kijami z plaży, bo psują nam widok swoją obecnością. Gruba - to won na gimnastykę i odchudzać się!

Gość gość
gość 10:35 czyli twoim zdaniem większe osoby powinny zamknąć się w domu na wieki wieków amen!!!!

Gość gość
to ja od 30 kg....nie wiedziałam że podczas ciązy dostane zatrucia ciążowego, nadciśnienia i wysiadą mi nerki, doszła jeszcze hypotyreoza, te choroby spowodowały, że nie mając tłuszczu jestem duża, może nie tłusta ale właśnie-duża, obrzmiała tak bywa, że można być "grubym" przez ciażę!!!!!! mówi to wam osoba, która rok temu była laską 53kg 170 cm

Gość gość
Zgadza się , bardzo fajny ten kostium . Każdy ma prawo przebywać na plaży czy gruby czy chudy i jest estetycznie ubrany .

Gość gość
młoda gruba dziewczyna na plaży wam przeszkadza?? a co powiecie o chudej babci z obwiśniętą skórą i cyckami do pasa?? jeśli niektórym przeszkadzają takie osoby na plaży to niech oni siedzą w domu! autorko najważniejsze,żebys ty się czuła dobrze!

Gość gość
ale nikt nie mowi o stanie przejsciowym - zsarzaja sie komplikacje w ciazy itd. ale one tez nie trwaja cale zycie, nie ma ludzi grubych - rzadko sa nawet choroby ktore to powoduja - problem jest jedni latwo moga utrzymac wage inni musza na ten sam efekt ciezko harowac - brak slodyczy i duzo ruchu i nie ma szans bycia otylym. sprobujcie przytyc 10 kg - uprawiajac sport po 40 minut dziennie i nie jedzac slodyczy;-)

Gość gość
kobieto jestes dorosla a pytasz sie obcych ludzi co masz zrobic?? to twoja sprawa jest i twoje cialo ,twoja dupa,huj komu do tego... ciez sie tym ze mozesz bydz na tej plazyi masz fajne wakacje a nie takie dylematy jaki masz kostium wlozyc. czasami widzialam na plazy takie grubasy ze masakra,a wcale nie przejmowaly sie innymi ludzmi i tym co powiedza,ciesz sie soba ,zmien jak ci sie cos nie podoba i siedz na tej plazy nawet topless jak masz ochote. gowno komu do tego jak ty wygladzasz ,pomysl chwile.

Gość gość
"młoda gruba dziewczyna na plaży wam przeszkadza??" xx nie przeszkadza, jestem tolerancyjna. ale mi sie nie podoba (pytanie bylo o gusta) - otylosc w kazdym wieku mi przeszkadza xx "a co powiecie o chudej babci z obwiśniętą skórą i cyckami do pasa?? jeśli niektórym przeszkadzają takie osoby na plaży to niech oni siedzą w domu!" xx dziwie sie ze takie osoby chca eksponowac wlasne cialo - ja mam 30 lat, jestem szczupla - ale nie filigranowa, na plaze chodze w krotkich spodenkach do plywania i topie. nie w staniku i stringach;/ nie chodzi o innych - ale nie mam ochoty eksponowac tych czesci ciala

Gość gość
Ja na plażę idę się opalać a nie gapić na innych ludzi i oceniać jak wyglądają . Tylko debile chcący się dowartościować wyśmiewają innych .

Gość gość
" gość dziś Ja na plażę idę się opalać a nie gapić na innych ludzi i oceniać jak wyglądają . Tylko debile chcący się dowartościować wyśmiewają innych " xx ale kto tutaj mowi o wysmieniwaniu , hm? autorka pytala co sadzimy. moim zdaniem tylko debile sie opalaja albo ci chcacy miec raka skory;/

Gość gość
fajny ten kostium, ktos wie gdzie mozna kupic? moze nie jestem gruba ale mam ogromny biust, ktorego sie nie da 'ujarzmic' normalnym kostiumem a a propos tematu to nie interesuje mnie jak kto na plazy wyglada, gdyby wszyscy byli tacy idealni to by nudno bylo na tym swiecie

Gość gość
o ktory konkretnie rodzaj kostiumu pytasz?

Gość gość
Napisała również, że niektórzy lubią komentować na plaży wygląd innych . Dla mnie takie osoby chamsko komentujące na plaży są debilami , a ty jak nie chcesz to się nie opalaj . Raka skóry mogą dostać osoby ciągle się opalające a nie opalające z głową .

Gość gość
Jak mogłoby komuś przeszkadzać ze ktoś grupy się opala? Co mnie to obchodzi. Przeszkadzają mi źle na rynku ale nie osoby otyłe i mam to gdzieś dlaczego się zapasly.

Gość gość
fajny ten kostium, ktos wie gdzie mozna kupic? moze nie jestem gruba ale mam ogromny biust, ktorego sie nie da 'ujarzmic' normalnym kostiumem a a propos tematu to nie interesuje mnie jak kto na plazy wyglada, gdyby wszyscy byli tacy idealni to by nudno bylo na tym swiecie x Poszukaj w necie bikinie z rozmiarówką bielizny. Ja mam 65 G i kupiłam bez problemu. Nie będę podawać gdzie konkretnie bo zaraz jakaś szurnięta wyskoczy, że reklamę robię