Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne uczucie

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy na weselu kuzyna mojej dziewczyny, ładnych pare km od nas, dlatego nocowaliśmy w hotelu. Gdy zobaczyłem przyszłą Panią Młodą zaniemówiłem. Znaliśmy się kiedyś i to bardzo, bardzo dobrze, trwało to prawie 3 lata, byliśmy dla siebie tymi pierwszymi. Nie odwzajemniła jednak mojego uśmiechu na powitanie, przedstawiono nas sobie oficjalnie i tak zostało, przez te 3 dni nie zamieniliśmy praktycznie ani słowa, tylko raz z nią zatańczyłem, bo wypadało, teksty były typu „Jak się bawisz”, „Pogoda nam dopisała”, „Nocleg w porządku" itp. Nie wiem o co jej chodziło, nie powiedziałem mojej dziewczynie, że się znamy chociaż zauważyła, że wpadłem Pani Młodej w oko, bo ciągle na mnie zerka. Zrobiłem coś nie tak ? Skąd mogłem wiedzieć, że to ona wychodzi za mąż ? Ciągle o tym myślę, przecież nic jej nie zrobiłem, wtedy to ona mnie zostawiła, bynajmniej nie dla obecnego męża. Byliśmy sobie tak bliscy a teraz mam udawać, że się nie znamy ? Dziwne uczucie

Gość wiecznie_okłamywana_zakochana
dziwne uczucie, ale chyba teraz nie możesz już nic zrobić. zostaw to tak jak jest i tyle. a obecnej dziewczynie możesz o tym powiedziec, moze będzie Ci lepiej? to i tak już przeszłość..

Gość gość
Jak jej powiem, to kuzyn też się dowie, po co to. Mam tylko nadzieję, że nie będziemy się często spotykać, odległość spora, co ją też tam wywiało Bóg jeden raczy wiedzieć. Ale jakby nie było, zostaliśmy rodziną.

Gość gość
Zapomnij o niej, ona już nie będzie twoja.

Gość gość
Po co wspominac, bylo, minelo, co bylo a nie jest, nie pisze sie w rejestr.

Gość gość
Ja tez sptkalam mojego ex na weselu kuzyna, ale byl jako gosc, popsul mi cala impreze, chociaz nie zamienilismy ani slowa.

Gość gość
Dlatego ja na wesela nie chodze.