Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazwsxedc_16

Dziewczyny, prosze Was.. pomozcie

Polecane posty

Dziwnie sie czuje, ze pisze tutaj o tym, ale nie potrafie tego dusic w sobie i licze na wasza pomoc :( Mam chlopaka, jestesmy ze soba pol roku i bylismy szczesliwi, do pewnego czasu.. Mam bardzo dobrego kolege, ktorego znam jakies 5lat. Razem mamy tą sama pasje, razem smigamy na Motocyklach. On ma rowniez dziewczyne, z ktora jest juz rok. Twierdzi, ze go denerwuje coraz bardziej, ze spotyka sie z innymi chlopakami, pali a nawet i ćpa :c i pojawia sie kolejny problem - ta jego dziewczyna byla kiedys blisko ze mną, bardzo blisko. On ciagle chce sie ze mna spotkac, ostatnio polozyl nawet glowe na moim ramieniu.. Gdybysmy nie mieli swoich "drugich polowek" sprawa bylaby bardzo prosta. Chyba sie w nim zakochuje, kurde. Dziewczyny, nie wiem sama co robic, czy zerwac z nim kontakt, co bedzie bardzo ciezkie.. Nie moglabym zrobic takiego swinstwa mojej byłej "przyjaciolce" ;/ licze na szybka pomoc ;c

Gość Anżelka
Najlepiej iść za głosem serca :)

Serce niestety nic nie podpowiada.. Trudna ta sprawa cholernie, bo widze ze on rowniez cos do mnie czuje.

Gość gość
Nie moglabym zrobic takiego swinstwa mojej byłej "przyjaciolce" ; x ale swojemu facetowi już bys mogła?? życze ci zeby się o tym dowiedział i kopnał cie w cztery litery, wstyd

Mojemu chlopakowi tez nie moglabym :( widze jak bardzo mnie kocha i nie umialabym mu powiedziec, ze to koniec.. Zaczac olewac tego mojego "cichego kolege" ?

Gość gość
czemu piszesz "przyjaciolka" w cudzyslowiu? o co chodzi jak dla mnie to zacznij olewac kolege, bo skrzywdzicie 2 inne osoby ile poza tym macie lat?na tej podstawie moge cos doradzic

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Pisze przyjaciolka w cudzyslowiu, boo ona kiedys tez mnie zranila, nie raz, nie dwa.. A ponoc byla przyjaciolka i bratnia dusza..

Gość gość
Prosze.. Doradzcie cos ;(

Gość gość
"Chyba" sie zakochuje? Na takim czyms opierasz swoje dzialanie? Moze on szuka pocieszenia, wsparcia,moze mu tak dobrze,ale daleko do zakochania. Nie byl by ze swoja laska gdyby,pomimo wszystkiego,nic do niej nie czul