Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracepomoc

pomoc przy pisaniu prac

Polecane posty

Gość pracepomoc

Witam, jestem osobą prywatną i oferuję kompleksową pomoc w pisaniu prac licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych z różnych dziedzin. Posiadam wieloletnie doświadczenie. Korekta, poprawki, bibliografia, plan pracy w cenie. Prace pisane szybko i profesjonalnie. Do każdej osoby podchodzę indywidualnie :) Możesz mi zaufać bez obaw - klienci chętnie do mnie wracają :) czekam na Wasze namiary! odpiszę! Pozdrawiam, aga

Gość MirkaGG
To już chyba bardziej wolałabym zgłosić się do nich http://www.portal-nauki.net/ . Tam wiem, że mają doświadczenie i sporą wiedze.Ich plusem jest też to, że wystawiają faktury vat.

Gość gość
No masz racje , lepiej do firmy niż do osoby która dziś jest a jutro mzoe jej nie być.

Gość gość
A ja polecam swietny zespol www.portal-wiedzy.pl . Praca od nich wygląda elegancko, na temat . U mnie wyszla perelka.

Gość gość
Dobrze było skorzystać z www.redagowanie-sos.pl Ja ich polecam jak chodzi o prace licencjackie :) Wybronilem się na 4!

Gość gość
www.redagowanie-sos.pl bardzo ich polecam. Wszystko wyszlo ok , informowali mnie o przebiegu wykonywania zlecenia. Jestem bardzo z nich zadowolona i polecam wszystkim którzy piszą akurat dyplom czy cos innego.