Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy doświadczyliscie kiedyś cudu Boskiego?

Polecane posty

Gość gość

Ze np ktoś stracił noge i mu odrosla po wielu modlitwach czy coś podobnego?

Gość gość
Bóg to nie jest automat, do którego "wrzucisz" modlitwę i otrzymujesz to czego chcesz.

Gość gość
tak Bog mnie ocalil przez P

Gość gość
Wczoraj do mnie przyszedl facet z zaproszeniem na stadion legii bo jakaś tam akcja jest modlitwa o uzdrowienie czy co.

Gość gość
tak ja sie nawruciłem

Gość gość
Jestem słabo wierząca i rzadko chodzę do kościoła.. Ale modliłam się kiedyś o pewne rzeczy i zostałam wysłuchana: 1. Kiedyś zakochałam się w pewnym chłopaku, miałam 18 lat. Wyznałam mu miłość.. on mnie odrzucił ale ja nie straciłam nadziei i modliłam się codziennie o to, żeby on ze mną był, zeby mnie pokochał. I słuchajcie po kilku miesiącach on sam zaczął szukać ze mną kontaktu, nie wiem do końca czy było to na stopie koleżenskiej czy chciał czegoś wiecej bo zapraszał do kina itd :) ale ja sama zmarnowałam tę szansę przez włąsną, OGROMNĄ głupotę. Mimo wszystko uważam, ze modlitwa została wysłuchana, dostałam szansę tylko po prostu z niej nie skorzystałam 2. Inna sytuacja - chciałam dostać się na studia magisterskie, na które trudno się dostać.. modliłam się o to, i miałam mnóstwo przeciwnosci losu po drodze, ale z każdych wyszłam obronną ręką, a z niektórych przez tak wielki przypadek, ze aż cięzko mi uwierzyć, ze to były przypadki :) do szkoły się dostałam 3. To może głupie ale pamiętam doskonale, byłam dzieckiem. Okropnie bałam się burzy. Własnie się zbierało na burze, z daleka się strasznie błyskało i grzmiało i ta chmura szła w moim kierunku, a ja ze strachu odmówiłam różaniec i ta burza przeszła łagodnie, nie błyskało się bardzo nad moim miastem :) po prostu się uspokoiła, ale co ciekawe jak już przeszła dalej to zyskała na sile, bo widać było że się strasznie rozszalała :D a nad moim miastem jakby stał się cud skoro straciła na sile na chwilę :P

Gość gość
A ciekawe co z tym panem co mu zdrowa nerke wycieli ..a z drgiej guza. Czy mu odrosla chora czedc po raku i ma jedna csls? Albo ts pani co psy jej nogi pogryxly...czy jej palec odrosl;) to sa cuda

Gość gość
tak doswiadczyłem cudu boskiego przestałem zabijac Ignorantów

Gość gość
tak, kiedyś podobnie jak ktoś wyżej pisał podobnie byłam młodziutka i modliłam się nie tyle, żeby ktoś mnie pokochał, co żebym miała szansę tę osobę lepiej poznać, zbliżyć sie do niej, być sam na sam i po prostu się o sobie nawzajem więcej dowiedzieć. Nadarzyła się taka okazja, miałam jakąś uroczystość i zaprosiłam tego chłopaka jako osobę towarzyszącą. Okazało się, że w tym terminie miał coś równie ważnego w planach. A ja się zaczęłam żarliwie modlić, chociaż sprawa raczej przepadła - nagle się okazało, że jego impreza się przesunęła więc wszystko wyszło tak jak chciałam. Nic z tej młodzieńczej miłostki nie było, ale do dziś pamiętam, jak ta modlitwa "zadziałała". Zresztą to jeszcze nic takiego, kiedyś modliłam się w rozpaczy o jedną DUUŻĄ rzecz, o której nie chcę pisać, bo jest bardzo prywatna i w dodatku godna potępienia. I tak naprawdę to głownie przez ten epizod moja wiara jest bardzo silna, bo Bóg mnie wtedy wysłuchał bardzo dosłownie i wręcz natychmiastowo - było to kompletnie nieprawdopodobne a jednak się stało, czego potem żałowałam. To była taka nauczka dla mnie i teraz bardzo uważam o co się modlę, radzę wszystkim pamiętać w modlitwie o tym, że każdy ma wolną wolę, przykładowo w związku z miłością nie módlcie się, żeby ktoś Was pokochał, tylko żeby był szczęśliwy z tobą czy bez ciebie - jeśli naprawdę tę osobę kochasz to na tym powinno ci najbardziej zależeć, jeśli natomiast zależy ci tylko na tym, żeby ona kochała ciebie i tylko ciebie to znaczy że ta miłość to zwykłe zakochanie, egoistyczne i przesycone potrzebą posiadania.