Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość oto toto

Faceci mają w doopie miłość, chcą tylko dymać

Polecane posty

Gość gość oto toto

..i taka jest prawda.

Gość gość
Pewnie że tak. Ja nie mam już żadnych złudzeń. A jak mówią, że chcą kochać albo kochają jakąś laskę, to zawsze im chodzi o jak największą podnietę jej twarzą, ciałem...

Gość gość
No niestety :( Ja mam właśnie taką sytuacje, spotykamy się prawie rok, zachowujemy się jak para, a on nie chce się angażować :O

Gość gość
Przecież związek prowadzi do małżeństwa albo do płodzenia bachorów, i utrzymywania ich, więc po co maja się angażować ?

Gość gość
Ja potrafię kochać ale tylko jedną kobietę. Naprawdę kochać a na kochanie składa się całość to jaka jest, jak wygląda też.

Gość gość
przynajmniej za wyglad kochaja i seks a nie jak wy za kase szamty p********e jak ja was nienawidze

Gość gość
A ja nie kocham ani za SAM wygląd jak 99% facetów ani za kasę jak prostytutki, których wśród kobiet wcale nie ma tak wiele.

Gość gość
Miałam jednego, który kochał, nie chodziło mu o seks, a reszta? pare spotkać, bzykanie i koniec, zero kontaktu :)

Gość gość
A jak facet spotyka się z kobietą 11 miesięcy to może mu chodzi tylko o seks?

Gość gość
"A jak facet spotyka się z kobietą 11 miesięcy to może mu chodzi tylko o seks?" pewnie że tak. Jeżeli to brzydal/średniak, który gania za atrakcyjną laską, która go bardzo podnieca i wie, że bez szaleńczego wytrwałego ganiania za nią nici z seksu, to jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo.

Gość gość
tzn do seksu już doszło nieraz i nie dwa, on jest przystojny więc mógłby mieć pewnie niejedną

Gość gość
Cześć ładna nie w typie:) Przeciez to kobieta jest zwykle brzydsza w związki i do tego chce kasy i przebojowości

Gość gość
Znałam takiego przystojnego ru/chacza, który wytrwale starał się o pewną młodziutką laskę, bo była dziewicą i miał samczą ambicję być jej pierwszym... Po prostu chciał zaliczyć dziewicę. Zgrywał przed nią zakochanego romantyka i dopiął swego.

Gość gość
Facet poluje i wciska kit aż zadyma, wtedy olewa laske, a czym dłużej czeka aby dymać tym szybciej ją rzuci.

Gość gość
To czemu dala roohaczowi-sama jej sobie winna

Gość gość
to prawda

Gość gość
faceci chca seksu bez zobowiazan

Gość gość
Kobiety mają większe wymogi co do urody a do tego chcą kasy i dominacji w stadzie Pozatym: Częściej miewają przygody Częściej zdradzają Szybciej po rozsianiu wchodzą w nowy związek Szybciej tracą dziewictwo Maja więcej partnerów na koncie I ogólnie więcej wymagają niż same dają zerując na męskiej potrzebie bliskości ,miłości,braku samotności i seksu (chociaż i tak kobieta ma go zwykle lepszy w związku /przygodach)

Gość gość
I co w tym złego, mój mąż ****** mnie od pierwszej randki i jak sam stwierdził zakochał się dopiero po roku.

Gość gość
większość ludzi ma w d***e miłość, faceci chcą dymać a kobiety chcą poczucia bezpieczeństwa i kogoś obok "na wszelki wypadek", po prostu kogoś, kto zawsze będzie przy nich, to nie jest miłość tylko niezdolność do samotności, która napędza potrzebę zakochania

Gość prawictwo pospolite 193
bzdury

Gość gość
Up