Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy panie z kiosku nie boją się ataku seryjnego zboczeńca?

Polecane posty

Gość gość

czy panie w kiosku nie boją się zboczeńca wkładającego im penisa w to okienko?

Gość gość
ja bym sie raczej bal wsadzic kootasa w to okientko zeby mi go niezgilotynowala :)

Gość gość
ale zanim pani odblokuje okienko i zgilotynuje to Ty możesz jej np. wydłubać oko penisem albo obryzgać ją moczem lub spermą

Gość gość
ja to mam wizje jak taka baba wam go odgryza weżcie się zastanówcie gdzie wsadzacie tego ptaka

Gość gość
pluje ze smiechu :D

Gość gość
dlaczego kioski to nie glory hole?

Gość gość
ja mialem zamiar kiedys tak wlasnie wlozyc ale sie przestraszylem jak ta z kiosku roztwierala te drzwiczki :D Pamietam jedna dziewczyne co pracowala w kiosku. Koorewsko seksoowna rudapiegata dziewczyna. Przesliczna byla. Ja bylem gowniarzem jeszcze z 13 lat mialem moze ale straszliwie mi sie podobala. Nieraz walilem na niej konia przed snem, teraz juz niepamietam nawet jak wygladala :) heh.. wspomnienia

weżcie się zastanówcie gdzie wsadzacie tego ptaka x to chyba najważniejszy message, jaki płynie z tematu:) weźcie sobie to do serca:)

Gość gość
nie przesadzajcie, to okienko jest z grubego plastiku , więc nic was, nie zgilotynuje jak by ludzie tak się wszystkiego bali i wierzyli w mity to by w ogóle się nie rozmnażali bo wagina dentata

Gość gość
nie wiem jak sobie wyobrażasz rozmnażanie przez okno w kiosku z fiutem wystawionym na pastwę baby która ma wszystkiego dosyć

Gość gość
a skąd wiesz, że ma dosyć? może się bardzo nudzi w środku dnia, gdy nie ma klientów i marzy o dorodnym wężu wpełzującym przez okienko wprost do jej wilgotnej amazońskiej przestrzeni gębowej?