Gość Dyzio Napisano Październik 23, 2019 Nie kupuje stacjonarnie takich rzeczy. Nie wolisz zamówić i mieć spersonalizowanych?? Jak np napoje reklamowe które możesz sobie zamówić od ST Drink. Bez logo firmy takie gadżety mijają się z celem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nel_ka 0 Napisano Czerwiec 19, 2020 Jest wiele osób, które w dalszym ciągu woli zamawiać gadżety reklamowe stacjonarnie u lokalnych sprzedawców. Jeśli szukacie gadżetów reklamowych w Bydgoszczy to polecić mogę firmę AdPen. Wielokrotnie zamawiałam u nich zarówno długopisy reklamowe z grawerem jak i drewniane ołówki z nadrukiem i zawsze liczyć mogę na profesjonalne doradztwo i wysoką jakość usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyszMal 0 Napisano Czerwiec 27, 2020 Ja zawsze zamawiam wszystko z taniegadżety.pl. Wybór mają przeogromny czy to jeśli chodzi o świąteczne upominki czy klasyczne długopisy, torby czy smycze. Wychodzi mi to dość tanio a do tego jakościowo rzeczy mają dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Listopad 24, 2023 Dużo zależy od atmosfery w danej firmie. Nie czarujmy się, jeśli atmosfera, jest napięta, albo firma działa na zasadzie "dzień dobry" "do widzenia" i nie ma między pracownikami i szefostwem relacji to prezenty może nie, ale jakieś talony pieniężne na zakupy. Dobrze jest jednak zainewstować w gadżety dla klientów. Budują pozytywny obraz firmy i nie są drogie. Polecam od siebie wziąć pod uwagę logowaną ceramikę, jak tutaj https://mart.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiwal 0 Napisano 9 Maj Propozycji jest tutaj ogrom: Gadżety elektroniczne: Gadżety takie jak power banki, pendrive'y czy etui na telefony komórkowe z logo firmy są atrakcyjne, zwłaszcza dla klientów biznesowych. Koszulki i odzież: Koszulki, bluzy lub czapki z nadrukiem marki mogą stać się ruchomą reklamą i są popularne wśród osób lubiących nosić marki. https://ultrareklam.pl/czapki-jesienno-zimowe-ze-wzorem-haftem Gadżety sezonowe: W zależności od pory roku, możesz rozważyć gadżety związanenp. z sezonem, np. parasole, kocuzyki piknikowe, smycze na festiwale itp. Gadżety zrównoważone: Coraz bardziej popularne stają się gadżety z materiałów ekologicznych, takie jak bambusowe kubki, torby z bawełny organicznej, czy przyjazne dla środowiska długopisy. Gadżety związane z branżą: Jeśli Twoja firma działa w konkretnej branży, rozważ gadżety z nią związane. Na przykład, firmy z branży kosmetycznej mogą oferować próbki kosmetyków jako gadżety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannaczw 1 Napisano 6 Sierpień W moim biurze rachunkowym od pierwszego roku wysyłamy klientom kartki ręcznie robione+ upominek. Pracownicy mają wigilijkę w fajnej knajpie + paczki. Dobrze jest zastanowić się nad tym z czego mogliby być zadowoleni nasi pracownicy, wspólnicy czy kontrahenci Jeśli zależy Wam na dobrej jakości polecam kontakt z Redbird https://redbird.pl Można tam zamówić logowaną odzież reklamową, ale również i inne gadżety takie jak kubki termiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach