Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma wlasnego domu mieszkania ani dzialki, roboty niepewne a te sie rozmnazaja

Polecane posty

Gość gość

Co tym dzieciom chcecie zapewnic? Biede i zycie od 1 do 1? Jedna czy druga nawet nie ma nic wlasnego bo wynajmuja i sie rozmnazaja. nie ma pomyslu co ze soba zrobic , to robia dziecko? A potem gonia do mopsu.. Ja pierdziele.. Powariowalyscie. Trzeba cos miec zeby sie do biedy nie wkopac.

Gość gość
Golodupskie zapedy zeby tylko miec zajecie bawienie dziecka. Stare juz 40 ki rodza 3,4 dziecko i to jest ich caly pomysl na zycie....

Gość gość
Ból doopy. Co Cie to obchodzi? Zajmij się swoim idealnym życiem.

Gość gość
jak Ty nie masz, to nie znaczy, że "wszyscy" nie mają. Może czas stać się bardziej zaradnym?

Gość gość
A juz w ogole sa swietne te co maja kazde dziecko z innym. Mysla ze chlopa zatrzymia bo bedzie miec z nim dziecko czy dzieci...

Gość gość
No, ja się zgadzam. Ja nie mam nic właściwie i nawet o dzieciach nie myślę. Bo w razie ciąży to kiepsko to widzę. Jedyne co w rodzinie na 100% byłaby pomoc, ale to raczej ostateczność a nie płodzić dzieciaka i zwalać się do starych :O

Gość gość
Mam dziecko ale mam tez temu dziecko co zapewnic. A potem panstwo ma utrzymywac Was bo dziecko niczemu nie jest winne. Biedne sa te wasze dzieci ze maja tak glupich rodzicow. Zero jakiegos rozumu. Byle narobic..

Gość gość
Dziecku trzeba cos dac jak podrosnie i bedzie chcialo rodzine zalozyc a nie wyj***c z domu z golym tylkiem. To nie chodzi juz o pieluchy i etap przedszkola.. Nic nie myslice o przyszlosci.

Gość gość
Hmm, obracasz się w takim towarzystwie. Twój sposób pisania nie wskazuje na wysokie wykształcenie i wysoki poziom intelektualny. Ale zdziwisz się, bo poza otaczającą cie patologią, sa jeszcze normalni ludzie z mieszkaniami i pracą. :p

Gość gość
11:22 chłopa "ZATRZYMIĄ"?????Skończyłaś chociaż podstawówkę?

Gość gość
Zgadzam sie, w jakim ty srodowisku zyjesz, ze masz tylko taki obraz wychowywania dzieci? Na szczescie nie wszyscy rodzice sa tacy jak twoi... Skad znasz tak ten mops

Gość gość
13.51 ju tylw godzi ęąó ktocie sy a jak mę nima. O kto? Njepoprawi zpiepszlem ma 4 i pu ni byc taka b palec ci zozrnie łazó:-) jak n i w puci a cichi poszli na tarS s a mto ma tyle wdziekj co ja no k***a kto:-) spiertalaj

Gość Jedynaczka4
Co ciebie interesuje jak żyją inni?!Moja rada, nie zaglądaj do cudzego ogródka.Skoro mam dziecko, to znaczy że stać mnie na to.Mamy z mężem pracę,własna działalność., własne mieszkanie i nie musisz martwić się o moją rodzinę.Planujemy dwoje dzieci i nie wyciagam ręki do państwa! Więc schowaj do kieszeni żałosne komentarze.

Gość gość
Kredyt mieszkaniowy spłacę w wieku 50 lat. Wtedy mam się wziąć za robienie dzieci?

Gość gość
Mieszkanie wynajmuje, dziecko takze posiadam. Meza tez, zreszta oboje pracujemy i nie korzystamy z mopsu. Mamy u tesciow cale pietro ich domu, ale nie chcemy mieszkac na kupie, stad wynajem. Dajemy sobie rade, do nikogo nie wystawiamy lap po kase.