Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karokekQWE

Seks analny to sciema!

Polecane posty

Gość karokekQWE

Wszystkie piszecie tu że to takie super! Postanowiłem spróbować i lipa! Moja pani wystawiła mi się tyłem, więc postanowiłem spróbować. Po pierwsze, wcisnąć nie mogłem. Po drugie, ona się wściekła i mnie zwyzywała, że zboczony jestem, że mam tego nie robić i takie tam. Wiec chyba kłamiecie że to takie super uczucie.

Gość gość
a komin jej nasmarowałeś ze 3 palce było wsadzić i rozwiercić ze 3 mocne klapsy było przyłożyć wacka nasmarować i dopiero atakować ..... na sucho to tylko w ucho i pamiętaj anal nie jest dla młodych leszczy tu już trzeba mieć pojęcie o robocie bo inaczej cie osra !!! :D 🖐️

Gość gość
To głównie męska fantazja :O Nie wiem, czy byłaby tak popularna gdyby była w odwrotnej konfiguracji. A tu pisze się wszystko na potrzebę chwili ;)

Gość gość
Moja dziewczyna bardzo lubi sex analny. Sprawia jej to duza przyjemnosc. Ja takze lubie gdy dziewczyna lize moje kakowe oczko i wklada tam paluszki. Mam wtedy mocniejsze orgazmy.

Gość gość
Włóż sobie kaktusa po doniczkę a będziesz miał pełen odlot ;)

Gość gość
w Polsce, seks analny uprawia z 15-20 % osób.

Gość gość
Bo sex analny jest fajny, przyjemny i podniecajacy.

Gość gość
Uwielbiam anal

Gość gość
miałem mnóstwo kobiet i żadna nie chciała się zgodzić na anal więc uważam że to tylko kilka procent kobiet jest zdecydowanych na to z tego co wiem to nawet proste tutki nie wszystkie się godzą i w dodatku nie możesz mieć za dużego

Gość gość
Ja mialem 2 dziewczyny ktore zgodzily sie na anal. Bylo cudownie. I im sie tez anal podobal. Czesto to robilismy