Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowitawawa

Dietetyk centrum dietetyczne Wawa

Polecane posty

Gość bombaczek
Naturhouse na Puławskiej, bez dwóch zdań! Profesjonalna pomoc, zrzuciłam co prawda dopiero 2 kg, ale naprawdę czuję się znacznie lepiej, i wiem , że bez ich pomocy bym sobie tak świetnie nie poradziła.

Gość Miniatura2
W nature house maja samych specjalistów od układania diet. Ja jestem bardzo zadowolona. Efekty świetne i to w krótszym czasie niż myślałam.

Gość fillaa
Ja byłam w Naturhouse na Puławskiej, naprawdę znają się na rzeczy. Czułam się po prostu ważna, jeśli wiecie o co mi chodzi... Pomogli mi tak się poczuć. Zyskałam pewność siebie...

Gość gość
Ja się zdecydowałam na odchudzanie z Maczfit, http://maczfit.pl - czyli jestem na diecie tzw. pudełkowej :) Efekty są super, po pierwszym miesiącu miałam - 4 kg, a po kolejnym - jeszcze dwa kg w dół :) Dla mnie to super efekt, biorąc pod uwagę fakt, że jem pyszne posiłki i najadam się do syta :) Żadnej drakońskiej diety bym nie zniosła!

Gość majoja
Ja odchudzałam się na Puławskiej w Naturhouse. Jestem zadowolona z efektów, wróciła moja pewność siebie. W dalszym ciągu stosuję się do diety i dbam o siebie.

Gość biloszka
Dokładnie na Puławskiej w Naturhouse doskonale radzą sobie z nadwagą. mi pomogli.

Gość soniak44
Sama chodziłam na Puławską do NaturHouse. Na samym początku nie byłam jakoś pozytywnie nastawiona, ale samemu już było mi ciężko walczyć z nadwagą. Czasem to co przereklamowane to nie działa, ale w tym przypadku jest inaczej. Naprawdę ich dieta daje efekty, których się nie spodziewałam!

Gość majodonna
Na Puławskiej świetnie sobie radzą z nadwagą:) Dobrze, że są takie miejsca, sama nie osiągnęłabym takich rezultatów.

Gość mluwinka
Nadwaga to problem, który trzeba zwalczać z głową. Bez odpowiedniej wiedzy ciężko jest samemu osiągnąć wytyczony cel. Ja dlatego zdecydowałam się na Naturhouse i to był krok we właściwym kierunku.

Gość wunojka
NaturHouse na Puławskiej. Świetne efekty za pomocą diety. Dieta dobrana indywidualnie do stylu życiu + ciągła kontrola super naprawdę.

Gość TomCat
Moja dziewczyna poszła do NaturHouse na Puławskiej. Mówiłem, że nie musi bo dobrze wygląda, ale ona się uparła. W ciągu 3 mcy zrzuciła 5 kilo. Wygląda świetnie! Jestem dumny z mojej Mysi. Też się zastanawiam czy się tam nie wybrać, co prawda regularnie chodzę na siłownię i dbam o siebie, ale dobrze dobrana dieta może zwiększyć efekty.